Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
174
42
Arkadaşlar usb yi görmüyor cihaz. Görmesi için ne yapmam lazım? Takıyorum usb yi takılı cihazda hata var deyip duruyor. 2 ayrı usb denedim aynı hep.

L Çevrimdışı

luckyfather

Aktif Üye
25 May 2018
119
56
Ben 1 tb disklerininde çalıştıramadığını hatırlıyorum..
Peki flash belleğinizi formatını değiştirip denedinizmi (ntfs&fat32) yanlış anlaşılmasın, ürün yeni bir ürün olduğu için bazı sıkıntıları var şimdi hatırladın sayın Blaki'nin bazı yorumları vardı birde onları okurmusunuz belki yardımı olur..

blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
cihaz 2 tb hdd yi tanıyor güç ile alakalı bir durum yok. Marka seçiyor olabilir ama onu da çözmek kolay. Hdd yi tekrar bir patition programıyla formatlayarak clus değerlerini değiştirin android box bir şekilde tanıyacaktır.

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
174
42
Geliştirici seçeneklerinden performans modunu açmama rağmen bu cihaz çok yavaş geldi bana arkadaşlar kaçırdığım birşey mi var?

S Çevrimdışı

sneos11

Yeni Üye
25 Mar 2025
10
42
Usb seçiyor 64 gb usb görmedi düşük gb usb kerde sırun yok. CİHAZIN USB 2.0 yanındaki type c de usb 2.0 desteğinde burada usb dandik kontrolcü koymuşlar .

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,418
Geliştirici seçeneklerinden performans modunu açmama rağmen bu cihaz çok yavaş geldi bana arkadaşlar kaçırdığım birşey mi var?
Eğer daha önce ATV sistem bir cihaz kullandıysanız GTV cihazlar onlara göre ağır çalışırlar. Projectivy gibi launcherlar kullanabilirsiniz.

Usb seçiyor 64 gb usb görmedi düşük gb usb kerde sırun yok. CİHAZIN USB 2.0 yanındaki type c de usb 2.0 desteğinde burada usb dandik kontrolcü koymuşlar .
Bende 3 adet hepsi farklı marka 128gb usb bellek var, hem type-c hemde usb girişinden bellekleri görüyor cihaz.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,479
Beyler,daha önce yazmıştım,örneğin her flash ve hdd yi cihaz şak diye tanımıyor!

yukarıda yazılmış,örneğin flash belleği tanımamış gibi,bir diğeri sorun yok derken bir diğeri ki bunas
bende dahilim 2Tb HDD yi tanımamıştı,ancak bende bir tane 32Gb Samsung flash var demo olarak bazı
şeyler kullandığım bu nalet flash ise hiç bir Box ım da USB3.0 part dan tanınmıyor ne takıldığı belli
oluyor ne de içine giriliyor v.s ama 2.0 portlara taktığım zaman çalışıyor! eskiden çalışıyordu 3.0 lar da

Box portlarının bir şekilde bir şekilde bazen tanınmadığı/çalışmadığı zaten bilinen bir gerçek;ister flash olsun
ister hdd olsun,belki marka/model/kapasite v.s v.s yani her disk takınca şak diye çalışmıyor

ancak konu buradaki marka ise,bence cihaz daha nazlı bu konuda tanımak/çalıştırmak için!

bu arada fiyat bana göre hala "ucuz"
malı çıkaran firma da oturup bunları bir şekilde halletsin artık,sanırım adamları dolaşıyordur forumlarda++

E Çevrimdışı

emurat

Aktif Üye
2 Mar 2021
174
42
Herkese hayırlı bayramlar.

Eğer daha önce ATV sistem bir cihaz kullandıysanız GTV cihazlar onlara göre ağır çalışırlar. Projectivy gibi launcherlar kullanabilirsiniz.

Bende 3 adet hepsi farklı marka 128gb usb bellek var, hem type-c hemde usb girişinden bellekleri görüyor cihaz.
Hocam ATV arayüzünü bu cihaza kuramaz mıyız? APK sını falan yüklesek olmaz mı? Çok alıştık normal ATV arayüzüne. Projectivy launcher çok sade geliyor.
Bende de 8 ve 16 gb USB görmedi. Sonra 32 gb farklı marka takınca gördü.

Geri
Üst Alt