Deneyim 🔥🔥 Next Start Pro 4K TV Box 2/32 - Yapay Zeka Destekli Lisanslı - 1645 TL 🔥🔥

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,479
BUG her Box da olur/vardır v.s
mühim olan daha sonra bunlar için bug-fix çıkıyormu!

Ugoos alırsan BUG lar hiç sorun olmaz ya da minimize edilir,onun haricinde bu Box lar çıkar
bir süre zaten unutulur yaw,gelsin yenisi olur,yani bugüne kadar hep böyle olmuştur

G-31 "bence" neslini tamamlamış bir GPU dur artık
yerine ondan daha iyi olan G-57 vardır,hoş bu da orta segment MALI versiyonudur!
üst segmentler ise milletin cebindeki telefonlarda yaw:hoba1

ben G31 filan almam artık zaten bunu terkedeli neredeyse 1 sene oluyor elimde 2 tane 928+G-57 vardır

elinde Box ı olan bence beklesin ya da yeni bir şey alsın ki bu da RT13xx ya da 928 dir+G-57 li tabiki
elinde Box olmayanlar ise neyi alırsa alsınlar ama fazla bayılmasınlar 3/5 ayda olayı çözerler nasılsa
sonra kafalarına göre bir şey illaki bulurlar

not;benim bu düşüncelerim ve kullandığım BOX lar tamamen root lu,L1 Lisansız olan cihazlar içindir!!!
GoogleTV veya Rootsuz L1 li cihazlarla hiç işim olmadı ve olmaz da zaten++

A Çevrimdışı

ayhanca10

Yeni Üye
23 Mar 2025
2
47
Selam arkadaşlar, Next 4k pro yu yeni aldım, sorunsuz ilk kurulumu yaptım. Ancak ana ekranda chrome gibi bir tarayıcı uygulamasını bulamadım. Tarayıcı kurmak istiyorum, hangi tarayıcıyı kullanabilirim. Birde güncel yeni dizileri hangi uygulamadan izleyebilirim?

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
151
36
selam arkadaşlar. amazon prime video uygulaması güncellenmiyor. güncelle diyorsun yükleniyor gibi oluyor ama sonunda güncelleme yapılamadı diyor. apk olarak denedim ondada hata aldım. amazon komple kaldırim , sıfırdan kurayım diyorum kaldırmayada izin vermiyor. herhangi bir çözümü falan varmı ?

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
276
37
Selam arkadaşlar, Next 4k pro yu yeni aldım, sorunsuz ilk kurulumu yaptım. Ancak ana ekranda chrome gibi bir tarayıcı uygulamasını bulamadım. Tarayıcı kurmak istiyorum, hangi tarayıcıyı kullanabilirim. Birde güncel yeni dizileri hangi uygulamadan izleyebilirim?
Choreme yok lisanslı tv box larda. Markete browser yazın yüksek puanlı tarayıcılar işinizi görür.

Dizi izlemek için cloudstream adlı uygulamayı tavsiye ederim..

Moderatör tarafında düzenlendi:
byhasibo Çevrimdışı

byhasibo 

Aktif Üye
18 Kas 2019
157
36
Xiaomi mi box s 2nd den çıkıp bunu almak mantıklı mı?

Son düzenleme:
blaki Çevrimdışı

blaki 

Süper Üye
18 Eyl 2018
528
Next Cihazında takılma sorunu yaşayanlar buradaki konuya bakabilirler.

S Çevrimdışı

sneos11

Yeni Üye
25 Mar 2025
10
42
Cihazda uygulama açmak istediğimizde geç algılıyor sonrası hızlarda algılamalarda sorun yok. Yazılım güncellemesi gelmesi lazım.

theozan Çevrimdışı

theozan 

Aktif Üye
13 Ocak 2020
151
36
ne yaptıysam ne ettiysem wifi hotspot ayarı bulamadım. bu cihazın olduğu odada sadece ethernet kablosu mevcut wifi pek iyi çekmiyor. bende eski cihazlarda hep tv box ethernet ile bağlayıp ayarlardan hotspot wifi paylaşım yapıyordum cihazdan öyle bağlanıyordum. ama bu cihazda hotspot wifi paylaşma ayarı yok. bir sürü apk uygulamaları denedim bir tanesi bile çalışmadı. fikri olan varmı ?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,479
yaw illet oluyorum şu "kral" slogan laflarına:hayir
ülen nesi Kral bunların üç otuz paralık Çin mallarını kafalarına göre fiyatlara satıyorlar
bari kral filan yapmayın bu meretleri aloooo
bırakın marketing türü sallama işleri

gözü kör olsun şu yeni mevzuatın be,kıpırdayacak hal bırakmadılar bizim gibilere!

Geri
Üst Alt