The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Fiyat farkı devreye giriyor işte buradaY4 lü cihaz yerine x4 lü cihaz alırım ben olsam almışken.
Fiyat farkı devreye giriyor işte buradaY4 lü cihaz yerine x4 lü cihaz alırım ben olsam almışken.
Hocam bu cihaz android 12 güncellemesi alır mı sizce?Fiyat farkı devreye giriyor işte burada
Tabi alacaktır ancak, üretici Skyworth Digital de bu işler biraz ağır gider.Hocam bu cihaz android 12 güncellemesi alır mı sizce?
Hocam merhaba az önce kontrol ettim cihaz guncelleme bulamadi. geldigi yazilima guncel diyor.Cihaza güncelleme geldiği bilgisi geldi, güncellemerinizi kontrol edin
Sınırlı olarak veriliyordur, sizede sıra gelecektirHocam merhaba az önce kontrol ettim cihaz guncelleme bulamadi. geldigi yazilima guncel diyor.
Android 12 güncellemesi mi?Sınırlı olarak veriliyordur, sizede sıra gelecektir
umarim gelir artik hergun bakmaya basladim aktif olarak cihazı kullanmıyorum ama denetledigimde bisi bulamiyor. Hayirlisi bekleyip göreceğizSınırlı olarak veriliyordur, sizede sıra gelecektir
Şuan elimde Next Start yok ben bakamıyorum, telegramda birisi söyledi güncelleme geldi diye.Android 12 güncellemesi mi?