bydublor
Aktif Üye
- 10 Ara 2017
- 242
Bugun denedim sistem guncelleme kismindan denetledi guncelleme yok dediYeni gelen güncelleme güvenlik yaması güncellemesiymiş, ses açma kısma animasyonuda değişmiş
Bugun denedim sistem guncelleme kismindan denetledi guncelleme yok dediYeni gelen güncelleme güvenlik yaması güncellemesiymiş, ses açma kısma animasyonuda değişmiş
Usb hata ayıklamayı kapatıp bir dene istersen, eğer açıksa tabi. Yada erişebilirlikte açık birşey varsa onu kapatıp bir dene.Kıymetli arkadaşlar merhabalar. Konuyu başından sonuna kadar okudum, ancak sorunumla ilgili bir mesaj göremedim. Next Start 4K TV box i yeni aldim.performansindan bir türlü memnun kalmadığım MiBox S yerine koydum. Malum mibox da Ethernet yok üstüne üstlük wifi sorunu var. Bende Ugreen USB Hub (Rj45 ethernet) destekli çoğaltıcı ile bu sorunumu çözmüştüm.
Şimdi ise bu cihazda şöyle bir sorun yaşıyorum. Cihaz ilk açıldığında USB hub ile sorunsuz internete baglaniyor. Ancak isim bitip kapama tuşuna basıp daha sonra tekrar açtığımda Ethernet bağlı olmasına rağmen internet bağlantısı gerceklesmiyor. Geliştirici seçeneklerinden USB baglanti şeklini USB ethernet yapsam bile cihaz tekrar eski haline yani (USB şarj) haline dönüyor
Elle ip vermek dahil her yolu denedim
Dreamstar nova bakabilirsiniz sei robotics üretimiSota reis yıl 2014 oldu geç oldu galiba ama neyse bende bu cihazı almayı düşünüyorum nasıl bişey alinirmi sizce ilerde güncelleme alacakmi zaten benim TV mb97 oluyor yazılım attım yutub kasmalar oluyor çok sıkıcı oluyor...yani alınır değilmi sen onay verirsen ben okeyim şimdiden teşekkürler
Dolby Atmos ve Dolby Vision formatlarını alabilmen için en azından Tv nin Dolby Vision özelliği olması ve Soundbar'ınında Dolby Atmos destekli ve Dolby Vision görüntü aktarma özelliği olması gerekiyor.Merhaba,
Bu cihaz dolby vision,dolby atmos destekliyor bunun için Samsung Hw C450 soundbar bağladım fakat aman aman bir ses yok...anlayamadım nasıl bir ayar lazım...kodek mi yüklemem gerekiyor acaba nedir bunun çözümü..
Bir de yukarıda resimlerde de görüldüğü gibi sağ üstte seçenekler çıkıyor Dolby Atmos,Dolby vision 2160p..bu seçenekleri nerden buluyoruz nasıl açılıyor.benim tv grundig tv 1080p ...
Next aldım çok iy memnunum nova beğenmedim ya neyse APK uygulama varmı inat TV benzeri APK varmı inat TV indirdim bazı filmler açmıyorDreamstar nova bakabilirsiniz sei robotics üretimi
Next e göre artıları Premium kumanda var, hafıza 32 GB, type c uydu desteği var
Merhaba hocam, belirtilen özelliklerde soundbarım ve tv var. 2 TB'lık Samsung SSD ile USB den Dolby Atmos ve Dolby vision filmleri izlemek için bu cihazdan almayı düşünüyorum. Amazon'da 1399 TL iken alayım dedim. Ama Amazonda olumsuz yorumlar var. Filmlerde çok fazla donma takılma oluyormuş. Doğru mudur? USB den 4k film izlerken donma yaşıyor musunuz?Dolby Atmos ve Dolby Vision formatlarını alabilmen için en azından Tv nin Dolby Vision özelliği olması ve Soundbar'ınında Dolby Atmos destekli ve Dolby Vision görüntü aktarma özelliği olması gerekiyor.
Sanırım belirttiğin Tv'de ve en önemlisi Soundbarda bu destekler yok.
Usb den 4K film izleme niyetiniz varsa Y4 işlemcili bir cihaz almaktanda, X4 işlemcili bir cihaz alın. Y4 işlemcili cihazlarda usb 3.0 da bulunmuyor, Homatics Box R Plus almanızı önere bilirim.Merhaba hocam, belirtilen özelliklerde soundbarım ve tv var. 2 TB'lık Samsung SSD ile USB den Dolby Atmos ve Dolby vision filmleri izlemek için bu cihazdan almayı düşünüyorum. Amazon'da 1399 TL iken alayım dedim. Ama Amazonda olumsuz yorumlar var. Filmlerde çok fazla donma takılma oluyormuş. Doğru mudur? USB den 4k film izlerken donma yaşıyor musunuz?
Onu da uzun zamandır takipteyim. Fiyatı düşsün istedim. Hiç düşmedi. Teşekkür ederim.Usb den 4K film izleme niyetiniz varsa Y4 işlemcili bir cihaz almaktanda, X4 işlemcili bir cihaz alın. Y4 işlemcili cihazlarda usb 3.0 da bulunmuyor, Homatics Box R Plus almanızı önere bilirim.