M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
sendekide aynı ayarda yüklenecek aynı loaderi kullan2023 kurtarma yazılımı mevcutmu ustad bende rs232 ile logo boot olayında kalıyor simdi .
sendekide aynı ayarda yüklenecek aynı loaderi kullan2023 kurtarma yazılımı mevcutmu ustad bende rs232 ile logo boot olayında kalıyor simdi .
Ayarlar resimdeki gibi abi.buyur loader resimli ayar bu loader ile düzelecek son yazılımı at
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sendekide aynı ayarda yüklenecek aynı loaderi kullan
hangi yazılımı attım
ustad yukleme tamam fakat boot yazısında kalıyor logoda
acaba yazılım hatasımı yapıyorum hangi versiyonunu yuklemeliyim.
Next2023_OTA140_TEST.binhangi yazılımı attım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bunu dene
verdiğim mavi yeni yazılımın dump u dur cihazdan yedek aldım dene sorun olmaz 2023Next2023_OTA140_TEST.bin
verdigin dosyada ayarlar aynımı olacak ?
usta config dosyasını sanırım vermiştin varsa tekrar ekle de belki konuyu takip edenlerin işine yararSevgili A A.Bozoğlu ,config ayarlarında 2 mb lik flasf görünüyor ,eğer o foto senin ise ,onu 4mb lik config ile değiştirip ,önce flashı erase yapıp dene bakalım.
usta bu mavi yazılım tehlikeli anlaşılanA A.Bozoğlu ,alper ,dosyayı çıkart ,kullanacağın config olarak sadece önündeki 2mb ,4mb v.s gibi leri sil ,kulllanmayacağının önüne de mesela 8mb yaz ki karışmasın.
İki farklı yazılım ,aynı cihaz ama iki farklı yazılım olduğundan oluyor ,genelde rs232 ile açılır(dı) ,açılmayınca şaşırdım.usta bu mavi yazılım tehlikeli anlaşılan
usta firmanın resmi sitesinde birdaha açılmayabilir ifadesi var, demekki çökertiyor , firmaya mail göndericem , cavap gelirse paylaşırımİki farklı yazılım ,aynı cihaz ama iki farklı yazılım olduğundan oluyor ,genelde rs232 ile açılır(dı) ,açılmayınca şaşırdım.
A A.Bozoğlu ,acaba farklı bir yazılım atmayı denedin mi ,test amaçlı ,mesela pikonun 4mb lik (600hd gibi),yani cihaz ne cevap verecek anlamında sordum.Cevap "hayır" ise ,onu da dene istersen ama önce 4mb lik config koy,eraseall yap,hatta bir keç kez yap bakalım.