M
memoli1478
VIP
- 18 Kas 2020
- 762
- 43
peki o numarayı kumandadan yazıp denedinmi
Denedim şimdi ama tepki yok yine.peki o numarayı kumandadan yazıp denedinmi
Hayır boot sırasında next logosu görünüyor, sonrasında herhangi bir tepki ve görüntü yok.Menüye giremiyorsun demi?
s.a next 2023 modeli bendede mecut yeni mavi menu yazılım yuklerken aynı hatadan dolayı yazılım secip yukledim goruntu vs yok artıkkank kardeşimde ne yazıkıkki , şuan elimde 2023 var, genelde orda kalıyorum, gidince yedek alırım sizin için
Sizdede ön panelde boot ardından 0528 mi yazıyor? boot işlemi sırasında ekrana açılış logosu geliyor mu?s.a next 2023 modeli bendede mecut yeni mavi menu yazılım yuklerken aynı hatadan dolayı yazılım secip yukledim goruntu vs yok artık
rs232 ile atacagım hangi program ve dosyasını atmalıyım.
2 side yazmıyor yesil ışık on yazıyor goruntu vs yokSizdede ön panelde boot ardından 0528 mi yazıyor? boot işlemi sırasında ekrana açılış logosu geliyor mu?
2023 dump kank de dene bir sorun olmaz belki işe yararSizdede ön panelde boot ardından 0528 mi yazıyor? boot işlemi sırasında ekrana açılış logosu geliyor mu?
burdan verdiğim adreste gerekli bütün yazılımlar vars.a next 2023 modeli bendede mecut yeni mavi menu yazılım yuklerken aynı hatadan dolayı yazılım secip yukledim goruntu vs yok artık
rs232 ile atacagım hangi program ve dosyasını atmalıyım.
2023 dump kank de dene bir sorun olmaz belki işe yarar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öncelikle teşekkür ederim. Dump atarken programda bir değişiklik yapmak gerekiyor mu? yazılım yükler gibi mi atıcaz?
2023 kurtarma yazılımı mevcutmu ustad bende rs232 ile logo boot olayında kalıyor simdi .loader ile doğru boot dosyası modunda yüklediğine eminmisin loaderden yanlış bot seçersen botta kalır açılmaz gene