next kanky hd
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
db dosyası key.softcamnext kanky hd
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Tam anlamak için soruyorum :Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.db dosyası key.softcam
powervu eklemek için next kanky de powervu yok. tandber varZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu yükledim ama. kumanda ve türkçe yapıp yükledim. sinyal hatası alıuorum.ve key girme kod düzenleme bölümü yok
Bende giremedim ,tüm kodları denedim şimdi iptvden (aynı yazılımla) maç izliyorumtm hemen deniyorum sagol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sinyal geldi sagol hocam..key menüde yok.nasıl gircez.
Bunda key menüsü yokki zaten,şimdi hatırladım ,yazmıştım ya birkaç dakika önceBende giremedim ,tüm kodları denedim şimdi iptvden (aynı yazılımla) maç izliyorum
Yok tabii, bendekini usbden mavi tuşla yüklemiştim ama şimdi tekrar funpro+ döndüm ,astradan müzik dinliyorumIptv acmadi. Kendine ait iptv mi vardı ?
Astra uydusu var. Powervu anlik 2.3 saniye açıyor sonra ,açmıyor. ?Tandberg hic acmiyor?Yok tabii, bendekini usbden mavi tuşla yüklemiştim ama şimdi tekrar funpro+ döndüm ,astradan müzik dinliyorum
Astra var derken ,kaç derece sendeki ,bendeki 19 ,eğer 19 ise frekans ver bakayım bana.Astra uydusu var. Powervu anlik 2.3 saniye açıyor sonra ,açmıyor. ?Tandberg hic acmiyor?
4.9 derece discovery paketiAstra var derken ,kaç derece sendeki ,bendeki 19 ,eğer 19 ise frekans ver bakayım bana.
Astra yazınca bende 19 derece sanmıştım ,ondan güldüm(kendime) ,o uyduyu ancak köye gittiğimde bakabilirim ,oradaki çanağım motorlu (büyük ihtimalle p.tesi köydeyim ,Allah izin verirse)4.9 derece discovery paketi
12322 v 27500....12360 v 27500
Key edit açtım. Nedense çözmüyor ..menü sistem bilgisi 2778 key editAstra yazınca bende 19 derece sanmıştım ,ondan güldüm(kendime) ,o uyduyu ancak köye gittiğimde bakabilirim ,oradaki çanağım motorlu (büyük ihtimalle p.tesi köydeyim ,Allah izin verirse)