NEXT GX6605S ( Kanky HD RS232 ) Yükleme talimatı

M Çevrimdışı

Modality

Yeni Üye
11 Şub 2020
13
35
rs232 to usb kullanıyorsun demekki, rs232 to usb kaça aldın çünkü 10 ile 20 tl arası aldıysan win 10 çalışmaz pc görsde işe yaramaz xp de yapacaksın

Peki windows 10 üzerinde virtualbox tarzı bir emu programı ile xp kurup ayrı bir windowsta işlem yapar gibi orda yapsak olur mu ?

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
Tamam ben bir sana xp kurayım bilgisayarıma ondan sonra deneyim umarım olur.

Kusura bakmayın oruç oruç yorduk sizi de teşekkürler desteğiniz için.
jack şemasını elle yapmışsınız, jack bölümünün yerini tespit etmek için videolu bir anlatım var, yani hanğisi 5 hangisi 3 2 diye birazdan eklerim

A Çevrimdışı

akume

Yeni Üye
3 Nis 2019
43
63
rs232 to usb kullanıyorsun demekki, rs232 to usb kaça aldın çünkü 10 ile 20 tl arası aldıysan win 10 çalışmaz pc görsde işe yaramaz xp de yapacaksın
Aynı aparat var bende windows 10 da kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım bendede USB-SERİAL CH340 aynı görünüyor

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
banada teraspy teraspy üstat vermişti bulabilirsem eklerim
çünkü sizin verdiğiniz sitenin satıcısı dahi win 10 destek gözükmüyordu yanlış hatırlamıyorsam, arkadaşın 2 sorunu var hem çevirici hem jack şemasının doğru olup olmadığı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

jack şemasını elle yapmışsınız, jack bölümünün yerini tespit etmek için videolu bir anlatım var, yani hanğisi 5 hangisi 3 2 diye birazdan eklerim

A Çevrimdışı

akume

Yeni Üye
3 Nis 2019
43
63
ben bunu aldım piko 600Z flash değişimi yaptım bu cihaza ve win 10 da sayısız yazılım attım denemek için içinden kendi driver cd si var zataen

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
ben bunu aldım piko 600Z flash değişimi yaptım bu cihaza ve win 10 da sayısız yazılım attım denemek için içinden kendi driver cd si var zataen
satıcıda bile win 10 gözükmüyor, eger gücel sürücüsü varsa olabilir yoksa aparatı win 10 görsede çalışmaz, cd içeriği satıcının söylediği kadardır win 10 yok, sen bendeki çalışıyor diyorsun ,öyleyse sinin için sevindim, ama ben birşey biliyorsam sürücü yoksa çalışmaz

A Çevrimdışı

akume

Yeni Üye
3 Nis 2019
43
63
Ben sizin kadar bilgili değilim bütün bildiklerim sağolsun teraspy teraspy üstadın yönlendirmeleri sayesinde şunu al dedi aldım şöyle yap dedi yaptım sağolsun epey bilgi sahibi yaptı bizi

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
Ben sizin kadar bilgili değilim bütün bildiklerim sağolsun teraspy teraspy üstadın yönlendirmeleri sayesinde şunu al dedi aldım şöyle yap dedi yaptım sağolsun epey bilgi sahibi yaptı bizi
teraspy teraspy ustanın bilğisini tartışmaya gerek yok tabi, sana söyle söyleyeyim ki daha iyi anla bir oyun bilğisayarın var ve gta5 oynamak istiyorsun diyelim, ekran kartının sürücüsünü ve directx kurmadan oynayabilirmisin :sirit

Geri
Üst Alt