Ne olarak alıyor cihaz softcamı ,key olarak mı yoksa bin olarak mı acaba ,işlemci montage görünüyor
Bu alıcı mı ? ,yani keyleri import diye tıklayınca usbden ne olarak arıyor ?
Ne olarak alıyor cihaz softcamı ,key olarak mı yoksa bin olarak mı acaba ,işlemci montage görünüyor
Halbuki Biss hemen hemen tüm uydularda var artık ,ilginç.Menüde tanberg var görünüyor ,nasıl görünüyor tanbergMesaj otomatik olarak birleştirildi:
POWERVU auto çözüyor..key edit de tanhberg guncel.çözmuyor..biss baktim onuda çözmüyor ???
nasil çözmüyor hayretHalbuki Biss hemen hemen tüm uydularda var artık ,ilginç.Menüde tanberg var görünüyor ,nasıl görünüyor tanberg
nasil çözmüyor hayret
Biss var. Hepsi var,sadece POWERvu çözüyor, o da powervu auto ozelliginden.Halbuki Biss hemen hemen tüm uydularda var artık ,ilginç.Menüde tanberg var görünüyor ,nasıl görünüyor tanberg
Yeni yazılım ile açıldıBiss var. Hepsi var,sadece POWERvu çözüyor, o da powervu auto ozelliginden.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sıkıntı iks sanırım
Ohh, hadi, senin adına sevindim ,senin yazılımı indirdim kendi cihazımda denemek için ama platform başka olduğundan atmadı cihazaYeni yazılım ile açıldı
burakini indirdim.türkçe ve kumanda ayarladımZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
next kanky hd bu yazılımı rs232 ile attım.. yazılımı türkçe yaptım. kumandayıda ayarladım.herşey çalışıyor fakat sinyal alamadım uydu dan.key monü de ğörünmüyor
Hangi cihazın yazılımı bu yazılım ,bilemedim ,bana orjinalini at bakayım ,senin düzenlediğinde key yok görünüyor zatenteşekkür edrim