NEXT GX6605S ( Kanky HD RS232 ) Yükleme talimatı

M Çevrimdışı

Modality

Yeni Üye
11 Şub 2020
13
35
M Modality
Şimdi farkettim GXDownloaderV1.031
deki gx6605s-generic-sflash.boot olması gerekir, yanlış gibi geldi bana resmi sitesinden indir
yada burdan indir

Neyse ki problemi çözdük.Dediğin gibi gx6605s olması gerekliymiş.Birde şunu sormak istiyorum.Cihazı taktım ilk başta bazı kanallar geldi bazılarında uydu sinyali yok diyordu.Tamam düzeldi dedim tekrar açtığımda hiçbir kanalda sinyal yoktu.Arama kısmından baktım sinyal seviyesi 38-50 seviyelerinde gidip geliyordu.Kalite 0 olarak görünüyordu.Bu cihaz kaynaklı değildir sanırsam.Lnb yada çanak yönü veya anten kablosu ile ilgili olsa gerek.Cihaz kaynaklı olsa en başta hiçbir kanal göstermemeliydi.Gene sorunu başka yerlerde aramayım diye sormak istedim. :)

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Neyse ki problemi çözdük.Dediğin gibi gx6605s olması gerekliymiş.Birde şunu sormak istiyorum.Cihazı taktım ilk başta bazı kanallar geldi bazılarında uydu sinyali yok diyordu.Tamam düzeldi dedim tekrar açtığımda hiçbir kanalda sinyal yoktu.Arama kısmından baktım sinyal seviyesi 38-50 seviyelerinde gidip geliyordu.Kalite 0 olarak görünüyordu.Bu cihaz kaynaklı değildir sanırsam.Lnb yada çanak yönü veya anten kablosu ile ilgili olsa gerek.Cihaz kaynaklı olsa en başta hiçbir kanal göstermemeliydi.Gene sorunu başka yerlerde aramayım diye sormak istedim. :)
Evet ,çanak veya lnb ,ama %99 çanak ayarı :ok

A Çevrimdışı

akume

Yeni Üye
3 Nis 2019
43
63
teraspy teraspy ustanın bilğisini tartışmaya gerek yok tabi, sana söyle söyleyeyim ki daha iyi anla bir oyun bilğisayarın var ve gta5 oynamak istiyorsun diyelim, ekran kartının sürücüsünü ve directx kurmadan oynayabilirmisin :sirit
Ben oyunlardan hiç anlamam ama bilgisayarı kullanmak istiyorsan oyun oynamasanda ekran kartının sürücüsünü yüklemen gerekmezmi yüklemezsek ekrana görüntü gelmez herhalde bilgisayarı tam anlamıyla kullanabilmek için gta5 mi yüklemem gerekir bende şu an yüklü değilde

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
Ben oyunlardan hiç anlamam ama bilgisayarı kullanmak istiyorsan oyun oynamasanda ekran kartının sürücüsünü yüklemen gerekmezmi yüklemezsek ekrana görüntü gelmez herhalde bilgisayarı tam anlamıyla kullanabilmek için gta5 mi yüklemem gerekir bende şu an yüklü değilde
verdiğim örnegi anlamadın yada ben anlatamadım, bilğisayara format atınca görütü olmadan nasıl ekran karı sürücüsünü yükleyebilirsinki, :sirit
sürücü o donanımın iyi ve sağlıklı çalışması içindir, senin çeviricin eğer sürücü yazılımı win 10 ile uyumlu ise çalışır değilse çalışmaz, benim söylediğim bu, rs232 çeviricilerin birçok farklı çipe sahip modelleri var sendeki CD sürücüsü win 10 uyumu varsa çalışır eğer uymaz ve win 10 sürücüsü yoksa çalışmaz, daha nasıl anlatabilirm bilmiyorum :sirit

A Çevrimdışı

akume

Yeni Üye
3 Nis 2019
43
63
Özür dilerim cahilliğime verin neyse ben kullanıyorum ve win 10 da sayısız yazılımları yüklüyorum önemli olanda benim için bu kolay gelsin meşgul ettimse kusura kalma usta

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
Özür dilerim cahilliğime verin neyse ben kullanıyorum ve win 10 da sayısız yazılımları yüklüyorum önemli olanda benim için bu kolay gelsin meşgul ettimse kusura kalma usta
eğer siz win 10 da kullanabiliyorsanız, şu anlama gelir sizdeki rs232 çevirici çipinin sürücüsü win xp 7 8 için yapılmış ama win 10 uyumlu demektir, bazı yazılımlarda uyum sağlanabiliyor, hepsi için geçerli değil, o yüzden satın alırken genel söylüyorum desteklediği işletim sistemine dikkat edilmelidir,

E Çevrimdışı

ego37

Aktif Üye
30 Eki 2019
105
45
Bakalım. Şu cihax yeni ama bi türlü powervu destegi gelmedi??

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Bendeki next kany hd kırmızı
Senin cihazın yazılımıymış :)
Pikoya yükleyip baktım,evet powervu yok ,ben var biliyordum ,ama koskoca next ,6605s işlemcili cihaza neden özellikle 3 key desteği vermemiş ,hayret doğrusu ,şaşırdım yani.
Diğer yazılımlar büyük ihtimalle ID veya SN hatası verecektir ,rs232 ile atıyorsan ,tüm 6605s yazılımlarını dene diyeceğim :ok

E Çevrimdışı

ego37

Aktif Üye
30 Eki 2019
105
45
Tşk ederim Sagolasin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Senin cihazın yazılımıymış :)
Pikoya yükleyip baktım,evet powervu yok ,ben var biliyordum ,ama koskoca next ,6605s işlemcili cihaza neden özellikle 3 key desteği vermemiş ,hayret doğrusu ,şaşırdım yani.
Diğer yazılımlar büyük ihtimalle ID veya SN hatası verecektir ,rs232 ile atıyorsan ,tüm 6605s yazılımlarını dene diyeceğim :ok

Screenshot_20200527-221411_Samsung-Internet.jpg

Bi cihaza ait sofcam key dosyası bulamdım. Bi yardim etsen

Tşk ederim Sagolasin

Screenshot_20200527-221411_Samsung-Internet.jpg

Bi cihaza ait sofcam key dosyası bulamdım. Bi yardim etsen
Zamanında aliexpersten almıştım. Tanhberg powervu var..Softcam key dosyası lazim

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Tşk ederim Sagolasin
Zamanında aliexpersten almıştım. Tanhberg powervu var..Softcam key dosyası lazim.
Ne olarak alıyor cihaz softcamı ,key olarak mı yoksa bin olarak mı acaba ,işlemci montage görünüyor :)

Bu alıcı mı ? ,yani keyleri import diye tıklayınca usbden ne olarak arıyor ?

Geri
Üst Alt