@kaya.cihat92, mesele o konu falan değil hocam, herkesin aklı vicdanı var, gerek yok böyle muhabbetlere. hem @catres'in dediği o toplara girmeye gerek yok, hangimiz oyun indirmedik film izlemedik vs... hepsi aynı kapıya çıkmıyor mu?
Ben şunu aciklayim.ilk kez buraya dün üye oldum Netflix için diyorum.film koleksiyonunu tam inceleyemesemde 40₺ yapmaz.ayrica ilk mesajda yazdım ben sanal kart ile aldım.1 ay ücretsiz üyelik aldım bir daha alınabilir mi dedim.bir hususta daha bunu bile denemedim.arastirmak açısından sordum.unutulmamaliki teknolojiyi en çok geliştiren şey sistemdeki açığı gidermek için yapılan hamlelerdir.ayrica belesci demeye getirmissinde bizim ödediğimiz ücretleri yazmayalım.dusunki ailede 5 kişisin ve 5 kişininde hakkı var değilmiş?Kardeş ortada net olan birşey var. İçeriği beğenmiyorsan para vermezsin hizmeti almazsın. Her ay kullanacam diyorsan demek ki beğenmişsin parasını vereceksin. Yahu 4 kişi adam başı 10 lira aylık soda parası bu. Sodayı içip içip bu soda bu kadar etmez 'pıramosyonunu' içeyim demek gibi birşey seninki. 10 lira vereyim ama tüm interneti önüme döksünler diyorsun bir yandan da. Adamlar elimizdeki mal bu işine geliyorsa kullan gelmiyorsa kullanma 1 ay denemesi bedava diyor. Sen neleri neleri hesaplamışsın. Beleş mezar olsa gireceksin derler ya...
Kardeş ortada net olan birşey var. İçeriği beğenmiyorsan para vermezsin hizmeti almazsın. Her ay kullanacam diyorsan demek ki beğenmişsin parasını vereceksin. Yahu 4 kişi adam başı 10 lira aylık soda parası bu. Sodayı içip içip bu soda bu kadar etmez 'pıramosyonunu' içeyim demek gibi birşey seninki. 10 lira vereyim ama tüm interneti önüme döksünler diyorsun bir yandan da. Adamlar elimizdeki mal bu işine geliyorsa kullan gelmiyorsa kullanma 1 ay denemesi bedava diyor. Sen neleri neleri hesaplamışsın. Beleş mezar olsa gireceksin derler ya...
Sevgili dostum güzel bir özetlemeden sonra konuya dönecek olursak ben üye olurken aklıma geldi bu üyeliği sürekli ücretsiz yaparmıyız diye size danıştım.başıma gelmeyen kalmadı.neler dendi bana akıl verenler destekleyenler.aslında 2 tarafıda sevgiyle karşılıyorum çünkü biz insanız bizde yapıyoruz bunları.para bende çok desem bazıları kıskanacak.benim şu dünyada eksiğim yok.övünmek diyecek bazılarıkardeşim gereksiz yükleniyorsunuz adama, o öyle yapıyorsa sen yapmazsın olur biter, niye herkes her konuda birbirine ahkam kesip ahlak dersi veriyor . adamın 10 tane kartı varsa 10 ay ücretsiz üyelik alır, sistemde açık varsa ücretsiz faydalanır hakkı var mı yok mu, varsa kimene. ayrıca bizim burada aklımıza gelenleri netflix düşünemiyorsa düşünsünde önlemini alsın o zaman. milletin cebindeki paranın suçlarının günahlarının hesabını yapmayı bırakın artık, burada birilerini yargılama suçlama için bulunmuyoruz hiçbirimiz. bende iptv paylaşımları yapıyorum ücretsiz apklar bende aynı şeyi yapıyorum ne farkı var, yada senin yabancı dizileri girip x bir siteden izlemenin ne farkı var arkadaşın yaptığı şeyden ?
dediğim konu biz kendimize yetecek kadarız.şükür halimize.
neden böle yazıyorum insanın yaratılışı böyle.mayamızda kibir var.önemli olan kontrol edebilmek.
)zaten turk.net telekom alt yapısını kullanıyor.ama onu geliştirip bize sunuyor.inanın turk.net benim babamın firması değil.ama hizmeti güzel.geçiş yapabilirsiniz.telekom oldugu heryer turk.netindirtelefonlar turkcell, internet altyapısıda sadece telekom fiber o yüzden mecbur telekomdan alacağız. önceki evde 2 sene fiber telekom kullandım memnumdum o yüzden benim için bir sakınca yok telekom olmasında ama alternatif olsaydıda fena olmazdı
turk.net fiber hizmeti veriyor bende kullanıyorum
telekoma sorsan veremez der.bak demedi deme
kardeşim gereksiz yükleniyorsunuz adama, o öyle yapıyorsa sen yapmazsın olur biter, niye herkes her konuda birbirine ahkam kesip ahlak dersi veriyor . adamın 10 tane kartı varsa 10 ay ücretsiz üyelik alır, sistemde açık varsa ücretsiz faydalanır hakkı var mı yok mu, varsa kimene. ayrıca bizim burada aklımıza gelenleri netflix düşünemiyorsa düşünsünde önlemini alsın o zaman. milletin cebindeki paranın suçlarının günahlarının hesabını yapmayı bırakın artık, burada birilerini yargılama suçlama için bulunmuyoruz hiçbirimiz. bende iptv paylaşımları yapıyorum ücretsiz apklar bende aynı şeyi yapıyorum ne farkı var, yada senin yabancı dizileri girip x bir siteden izlemenin ne farkı var arkadaşın yaptığı şeyden ?
sevgili dostum canım kardeşim diyerek sözlerime başlamak istiyorum.neden dersen başlangıcımız iyi olsunSenin iptv apk si paylaşmış olman yanlışı doğru yapmaz. Yanlış yanlıştır. Netflix'in açığı veya Netflix düşünemiyorsa değil iyi niyeti suistimal etmektir bu. Bugün bu adamlar 1 ay denemeyi ücretsiz yapıyorlar ama bu tarz davranan insanlar yüzünden bu ayrıcalığı iptal edebilirler. Görüyorum ki yapsalar haksız da sayılmazlar. Konu sahibi arkadaş helali haramı tartışıyor ama adamlar sss özellikle belirtmişler çeşitli yollarla sürekli ücretsiz üyelik almak iznimiz dışında bir davranıştır, üyeliklerde benzer kart kullanımı veya ip numarası tespitinde engeleyeceğiz demişler. Yani adamlar alabildiğin kadar ücretsiz al demiyor 1 kere izin veriyorum diyorlar. Helal mi haram mı halen tartışıyorsan ne diyeyim. Helali hoş olsun. Siz 40 liraya daha önemli şeyler alırsınız.
neyse konusu netflix elin icadi.sanki netflix tüm filmleri toplamış biz kavga eder olmuşuz.onlarda yeni yapılanma içinde.1 ay deneme süresi bence çok.bu 1 hafta olsa yeterli.zaten film yok fazla.sevgili arkadaşım konumuza gelince senin yazımını çok begendim.tebrik ederim.gözden kaçırdıgın olay ise şu?ben üyelik için kart numarası verdiğimde benden 3d şifresi gelmedi.karttan herhangi bir ücret cekilmedi.mesela bazı firmalar 1tl çekiyor sonra iade ediyor.yani konuyu uzatmak istemesemde 3d şifresiz çekimler yapan firmalara fazla güvenmiyorum.3d olmayan sistemlerin geri ödeme itirazı %100 geri alırsınız.