bende katılmak isterim.Ben etiketliyim katılmak isteyen arkadaşları siz aranızda grub kurarsiniz.
skayalar2 H hakann1905 V vkuzyurt K karacorap P pruise E emir2005
saygılar
bende katılmak isterim.Ben etiketliyim katılmak isteyen arkadaşları siz aranızda grub kurarsiniz.
Ben etiketliyim katılmak isteyen arkadaşları siz aranızda grub kurarsiniz.
ben almanyadayim burada calisirmi acaba turkiye hesabı, calisirsa katılmak isterim
Valla Hintli birisi benim hesabın şifresini bulup haftalarca kullanmıştı adam tvsinde telefonunda bilgisayarinda hepsinde kullanmış. Ben bişe olacağını düşünmüyorum.Bölge kısıtlamasına denk gelebilirsiniz bazı içeriklerde.
Valla Hintli birisi benim hesabın şifresini bulup haftalarca kullanmıştı adam tvsinde telefonunda bilgisayarinda hepsinde kullanmış. Ben bişe olacağını düşünmüyorum.
Aylık 5 liradan 4 lu grup kurulur.itina ile verilir.gerekli bilgiler itina ile beslenip özenle sunulur ;))
Şaka değil 4lu grup kişi başı 5₺.
Müracaat için lütfen iletişime geçiniz
Fake çalıntı gibi ithamlarda bulunanlar hakkında yasal suç duyurusunda bulunulacaktır bilginize.
Adam gibi katılım bekliyoruz;))
Banlandı o yüzden
Benim kendi kişisel hesabım var ve her hafta 10,99TL para çekiyor bu normal mi sizce? Yoksa hesabı kapatıp böyle bir gruba mı girsem?merhaba arkadaşlar,
4 aydır devam eden netflix grubumuzdan bir arkadaşımız ayrılıyor, yerine yeni bir 4. arıyoruz gruba.. ilgilenenlere duyurulur..