A
ahmetkartal89
Yeni Üye
- 25 Haz 2018
- 18
- 35
Bence önce onaylı üye olunmalı daha sağlıklı olur bu tür işler.
Seni mi kıracağım. Onaylı üye de olduk
Bence önce onaylı üye olunmalı daha sağlıklı olur bu tür işler.
Hocam mesaj gönderemiyorum, bende katılmak istiyorum, 4. arkadaş gelince.Netflix için 3.ve 4. ortak aranıyor. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim. Hali hazırda kullanılan hesaptır.
Güven açısından güzel oldu bence de kardeşim .Kolay gelsin. ?Seni mi kıracağım. Onaylı üye de olduk
Hocam televizonu iade ettiğimden dolayı ortaklıktan çıkmıştım hatırlarsanız, sizede biraz ayıp oldu ama eğer kabul ederseniz güvence amaçlı eylül ve ekim ayının ödemelerini direk yaparak yeniden ortak olmak isterim. Hayırlı geceleriniz olsun.Arkadaşlar konu güncel. 2 ortak arıyorum. Hesab 10 aydan fazla aktif olarak kullanılmaktadır. Güven konusunda hiç bir endişeniz olmasın.
553 443 2267 msj atarsanız netfılıx ıcın goruselımNetflix için 3.ve 4. ortak aranıyor. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim. Hali hazırda kullanılan hesaptır.
553 443 2267 msj atarsanız netfılıx ıcın goruselımArkadaşlar konu güncel. 2 ortak arıyorum. Hesab 10 aydan fazla aktif olarak kullanılmaktadır. Güven konusunda hiç bir endişeniz olmasın.
merhaba eğer ortak arıyorsanız katılmak isterim her ay düzenlü olarak para gönderimi yapabilirimArkadaşlar konu güncel. 2 ortak arıyorum. Hesab 10 aydan fazla aktif olarak kullanılmaktadır. Güven konusunda hiç bir endişeniz olmasın.
hocam yer varmı acaba?Hocam televizonu iade ettiğimden dolayı ortaklıktan çıkmıştım hatırlarsanız, sizede biraz ayıp oldu ama eğer kabul ederseniz güvence amaçlı eylül ve ekim ayının ödemelerini direk yaparak yeniden ortak olmak isterim. Hayırlı geceleriniz olsun.