Netflix 3 ortak aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bycincik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aslında arkadaş bu konuda doğru bilgi vermiştir, daha önce emsallerde kayıt olup ödemeyen, kaçan vs olmuştur. bu şekilde onaylı olunması 4 kişininde içinin rahat olması daha faydalı :)
he yapan her türlü yapar vicdan meselesi ama herkeste birbirinin telefonu olması daha avantajlı :hihi :ok

Bende katılmak istiyorum :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ödemeyi kesinlikle geciktirmem, grubun başını onaylı bir üye çekerse çok iyi olur :)

Netflix için 3.ve 4. ortak aranıyor. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim. Hali hazırda kullanılan hesaptır.

Screenshot_2019-07-29-16-47-26-832_com.android.chrome.png

Netflix için 3.ve 4. ortak aranıyor. İsteyen arkadaşlar özelden ulaşırsa sevinirim. Hali hazırda kullanılan hesaptır.

Hocam mesaj gönderemiyorum, bende katılmak istiyorum, 4. arkadaş gelince.

Arkadaşlar konu güncel. 2 ortak arıyorum. Hesab 10 aydan fazla aktif olarak kullanılmaktadır. Güven konusunda hiç bir endişeniz olmasın.

Seni mi kıracağım. Onaylı üye de olduk
Güven açısından güzel oldu bence de kardeşim .Kolay gelsin. ? :ok

Ben sonbaharda nasipse net bağlayacağım. O zaman netflix işine girerim :D

Arkadaşlar konu güncel. 2 ortak arıyorum. Hesab 10 aydan fazla aktif olarak kullanılmaktadır. Güven konusunda hiç bir endişeniz olmasın.
Hocam televizonu iade ettiğimden dolayı ortaklıktan çıkmıştım hatırlarsanız, sizede biraz ayıp oldu ama eğer kabul ederseniz güvence amaçlı eylül ve ekim ayının ödemelerini direk yaparak yeniden ortak olmak isterim. Hayırlı geceleriniz olsun. :)

merhaba ark. boşluk varsa neflix aboneliğe ortak olabilirim izmirdeyim

merhaba arkadaşlar mağdur olmamak için onaylı üye statüsündekilerle alış veriş yapalım . onaylı statüsü dışdakilerle yapılan alış verişlerde forum sorumlu değildir.

553 443 2267 msj atarsanız netfılıx ıcın goruselım

553 443 2267 msj atarsanız netfılıx ıcın goruselım

553 443 2267 netfilix icin 1 kısılık yer arıyorum uygun olan varsa msj atarsa sevınırım

merhaba eğer ortak arıyorsanız katılmak isterim her ay düzenlü olarak para gönderimi yapabilirim

Hocam televizonu iade ettiğimden dolayı ortaklıktan çıkmıştım hatırlarsanız, sizede biraz ayıp oldu ama eğer kabul ederseniz güvence amaçlı eylül ve ekim ayının ödemelerini direk yaparak yeniden ortak olmak isterim. Hayırlı geceleriniz olsun. :)
hocam yer varmı acaba?

Geri
Üst Alt