Let's _be_ honest
Süper Üye
- 30 Mar 2018
- 666
[SUP]Bu hafta sonu benim deneme üyeliğim bitiyor. Baktım babam iyiden iyiye sardı bu Netflix olayına. Dolayısı ile güvenilir arkadaşlara ortak olurum. [/SUP]
Beniyaz 1nci siraya baskan[SUP]Bu hafta sonu benim deneme üyeliğim bitiyor. Baktım babam iyiden iyiye sardı bu Netflix olayına. Dolayısı ile güvenilir arkadaşlara ortak olurum. [/SUP]
Ben acmayacagim, açan veya devam ettiren güvenilir bir arkadaşa ortak oluruz. Sen , ben eder iki, gelir arkadaşlar bakalım hayırlısıBeniyaz 1nci siraya baskan
Aynen hayirlisi benimde deneme uyeligi aybasi bitiyor ben acardimda kartlari kapattirdim validede pinpirikli onun icin baska biri acsin istiyorum acele etmiyelim grubumuz saglam olsun yeterBen acmayacagim, açan veya devam ettiren güvenilir bir arkadaşa ortak oluruz. Sen , ben eder iki, gelir arkadaşlar bakalım hayırlısı
Grubumuza 4. arıyorum. 5 aylık + 1 aylık kapora peşin alınmaktadır (gruptan ayrılma durumu için) 2 yıldır grubu yönetiyorum. Forumda daha önce alım yaptım bakabilirsiniz hiç şikayet almadım. Profiliniz size özel olacaktır kimse kullanmaz.
Ben varımArkadaşlar netflix için iki arkadaş lazım.
Ne gerekiyorBende varım arkadaşlar beni de yazın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben varım