siBen sorduğum soruya cevabımı aldım, teşekkür ederim. Selametle.
site yöneticisi yada söz sahibi olmaz size üstperde den konuşma ve karışındakini kırıp incitip saygısızlaşma hakkımı sunuyor. yada konu ile ilgi donanım sahibi olmak bunlarımı gerektiriyor. üstbunuza dikkat edinNiyet okumayın, işinize bakın... Ne yazdıklarım ile ne yazdıkların ortada. Muhatap alıp cevap verdiğiniz için teşekkürler. Selametle.
o insanların kendi iç dünyaları arayanın kendin bir sorgulaması gerek, ben ne firma çalışanıyım ne satıcı nede buna benzer birşey ben bir konuyu merak ettim ve fikir bilgi istedim ama ne yazık ki üstüpsuz kırıcı yorumlara maruz kaldım, bu hiç hoş değil.Üstad her yazılana anlamadım şeklinde cevap yazıyorsunuz.Konuyu her detayı ile açıkladılar.
Böyle olunca ister istemez konuda art niyet aranıyor.
Bende acaba ben mi yanlış bir şeyler söylüyorum dedim, arkadaş kırıcı oldu filan diyince ama baktım kimsenin üslubundan memnun kalmamış. Forumun çekirdek kadrosu da bu yani yapacak bir şey yok, başka forumlarda belki daha çok hoşuna gidecek bir kitle bulabilir.Anlaşıldı veda zamanı gelmiş
Yine de açıklama yapayım.
Firmaları nasıl sömürüyor o şikayet siteleri biliyormusunuz?
Sizin hakkınızda birisi girip ''Şu X firması var ya, Beni dolandırdı, yalancı bunlar, ahlaksızlar, bla bla bla'' şeklinde yazıyor ya hani.
İşte o X firması o sitede o kişiye cevap olarak ''Hayır söylenenlerin gerçek ile ilgisi yoktur, bunlar da söylenenlerin gerçeği yansıtmadığına dair yasal belgelerdir'' demek istiyor ya hani.
Hah işte o ilk yazana dilediğini yazmak BEDAVA
Suçlanan firmanın kendisi için savunma yazısı yazabilmesi ÜCRETLİ
Bundan daha ala bir sömürü yöntemi yoktur. Adam haklı olduğunu ispat edebilmek için bu şikayet sitelerine paşa paşa para ödemek zorundalar.
Gelelim konunuzun neden kilitlendiği ve sizin neden birkaç gün dinlenmeye çekilmenizi istememize. (Veya istememe)
Siz şimdi buna istediğiniz kadar ''Haksızlık, susturuyorlar,'' vs diye düşünün, ancak o düşünme esnasında geçmiş yazışmalara bakın o zaman ne demek istediğimi iyi anlayacaksınız.
Bu forumda her birisi kendi alanında uzmanlaşmış, yıllarca kendi konularında profesyonel girişimlerde bulunmuş insanlar bilgi paylaşıyorlar. Bu bir üstten bakış değil, bu karşındakini küçük görmek de değil, sadece bir noktadan sonrası ZAMAN İSRAFI olarak geliyor bize.
Mesela bir soru sordunuz, Cevap olarak kaç kişi birden somut veriler ve dayanaklar ile sizi durumu izah etti fakat her cevaba ''Evet ama'' - ''Fakat'' - ''İyi de'' gibi cümleler ile zaten cevabı verilmiş konularda rota değiştirdiniz.
Haklısınız ama
Öyle fakat
Evet lakin
Tamam da bunun bir ''DA'' sı yok artık cevabı verilmiş.
İşte bu noktadan sonrası bir de karşındakilere iletişim dersi verme boyutuna gelince biz buna ZAMAN İSRAFI diyoruz.
Herkese, her görüşe, her fikre sonuna kadar kapımız açık olsa da, Bilinen, cevabı verilen, somut veriler sunulmuş konukların kısırdöngüye sokulmasına bu forumda izin vermiyoruz.
İşin özeti şu;
Sorduğunuz her sorunun cevabı olsa da, yanlış anlamayınız siz pek cevap arar modda değilsiniz gibi
O nedenle kısa bir süre dinlenmenizi rica ediyor, 2021 de görüşmek üzere diyorum
Saygımız sonsuz. Mutlu mesut diledikleri her forumda yazabilirlerBende acaba ben mi yanlış bir şeyler söylüyorum dedim, arkadaş kırıcı oldu filan diyince ama baktım kimsenin üslubundan memnun kalmamış. Forumun çekirdek kadrosu da bu yani yapacak bir şey yok, başka forumlarda belki daha çok hoşuna gidecek bir kitle bulabilir.
diğer forumlardan bıkıp usanıp yukarıda alıntıladığım konulardan bu foruma geldik.uzun süre forumlara giriş yapmadım bu yüzden.foruma geldiğim günlerde baktım her konuda Adem Helvacı etiketleniyor. yav dedim bu adamın 10tane eli 10 tanede ayağımı var her konuda etiketleniyor.dedim tekno sende bir el at bakalım velhasıl bu zaman kadar geldik. gerçi MI vestel ajanı teknobond olarak görülsemde belirli bir güven sağladığımız ortada.Tavsiyeforumunu hiç ama hiç bir zaman kirli bilgi alanı yapmayacağız
Tavsiyeforumunu hiç ama hiç bir zaman kısırdöngü tartışmaların yuvası yapmayacağız
Tavsiyeforumunu hiç ama hiç bir zaman GERÇEK ve DOĞRU bilgi kaynağı olma yolundan saptırmayacağız ve saptırılmasına da izin vermeyeceğiz
Bu yönde katkı sunan herkese gönül dolusu teşekkürlerimle
Sen benim gönlümün ilk acanısın Tekno Usta seni kimseye gaptırmamdiğer forumlardan bıkıp usanıp yukarıda alıntıladığım konulardan bu foruma geldik.uzun süre forumlara giriş yapmadım bu yüzden.foruma geldiğim günlerde baktım her konuda Adem Helvacı etiketleniyor. yav dedim bu adamın 10tane eli 10 tanede ayağımı var her konuda etiketleniyor.dedim tekno sende bir el at bakalım velhasıl bu zaman kadar geldik. gerçi MI vestel ajanı tekonobond olarak görülsemde belirli bir güven sağladığımız ortada.
Olsun ara sıra yeni gelen dostlarımızın da bizleri tanıyabilmesi, anlayabilmesi için etkili oluyor böyle atraksyonlarİki saat kaybolduk neler olmuş ya, neyse hakaret olmadığı halde niye alınmış arkadaş ben de anlamadım ama hayırlısı olsun bakalım.
Forumumuzda genel kabul gören, birbirimize olan saygılı tutumumuza adapte olamayan yeni gelen dostlar olabiliyor.Art niyet hissiyatı yüz yüze olunmasa bile yazılanlardan hissedilebiliyor.Üzücü keşke yaşanmasa ama yaşanıyor maalesef.