Yanlış
HATALI OLDUĞU HALDE kavramı TÜM ÜRÜNLER, TÜM ÜRETİCİLER için geçerli olur zira LCD teknolojisi taaaaaaaa en başından beri zaten hatalı üretim.
Yani markette satılırsa hatalı, mağazada satılırsa hatasız diye bir şey yok.
Ben markette satılan 49UHL650 modeli aldım, evimde kullandım, içinde kullanılan anakart 2019 Şubat, Panel 2019 Ocak üretimiydi mesela. 1999tl ye aldığım o tv nin özelliklerinde tv şu an neredeyse 2500 3000 bantlarında satılıyor, ben tv yi aldım, sıfır hata, sıfır kusur.
Öte yandan mağazadan alınan TCL 50P8M modelinde ışık sızması sorunu çıktı. Bu durum modele bağlı kronik genel sorun değil, teknolojisinin getirisine ve ya etkilerine bağlı durumdur.
SONY TV mağazadan alındı ama ışık sızması çıktı servisi de ''Bu Normal'' dedi mesela.
kumanda'dan tv tuşuna basın aşağı yukarı oynatarak; tv, genel uydu veya favoriler seçimlerinden birinde iken aşağıda kanal listesi yatık olarak görünüyor. sağ veya sol yaparak ok tuşu ile kanal açabilirsiniz. tekrar tv tuşuna bastığınızda en son hangi listede kaldıysanız oradaki kanallar...
tavsiyeforumu.com
TCL herkesin dilinde gelişmiş süper teknoloji sahibi marka ancak hatalı üretimi var mı? var. Mazağada mı satıldı? evet.
Sonuç?