Nashare server yazılımı ; Nashare server software

1 yıllık server almak isteyen varsa yardımcı olurum
selam usta bende HİREMCO COMBO KİNG VAR sizin aracılığınızla 1 yıllık nasahare alsam izleye bilirmiyim. cihazda nasahare yeri yok sadece EMU ve DQCAM var DQCam kısmına nasahare kodunu yazsan çalışırmı teşekkürler. cihazı yeni aldım DQCAM 1 yıllık yeni aktif oldu 04.01.2021 tarihi son kullanma tarihidir.

Nashare çalışmıyor ben aldım fakat tavsiye etmiyorum

selam usta bende HİREMCO COMBO KİNG VAR sizin aracılığınızla 1 yıllık nasahare alsam izleye bilirmiyim. cihazda nasahare yeri yok sadece EMU ve DQCAM var DQCam kısmına nasahare kodunu yazsan çalışırmı teşekkürler. cihazı yeni aldım DQCAM 1 yıllık yeni aktif oldu 04.01.2021 tarihi son kullanma tarihidir.
Nashare menüsü yoksa çalışmaz

Hazır dqcam aktif iken onu kullanın. Daha sonra süre bitince nashare'li yazılım yüklersiniz.

Hazır dqcam aktif iken onu kullanın. Daha sonra süre bitince nashare'li yazılım yüklersiniz.
selam arkadaşım bende sadece turksat çanak var DQCAM ile hangi yayınları izleye bilirim teşekkürler

Türksat ta bulunan şifresiz kanalları izleyebilirsiniz ancak.

Selamlar,

n11'de nashare destekli şöyle bir ürün var:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu sadece yazılım mı? Nashare için ayrıca kod almak mı gerekiyor? Öyleyse kodu nereden alabiliyoruz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sadece nashare kodu girebileceğiniz bir yazılımı var. Kod satın almanız gerekiyor.Google da aratırsanız bulunuyor.

şuan için en aktif çalışan wodex cihazıdır sıfır donma ile izlersiniz yayınları pro eklidir almak isteyen varsa özelime yazsın yazılımda video delay oldugu için ve o cihaz 2gb ram 8 mb hafızas olduğu için şuan için en stabil cihazdır cihaza istediğiniz yazılım yüklenir ethernet usb dönüştürücü aktf çalışır

nashare pro kod satılır

Selamlar,

n11'de nashare destekli şöyle bir ürün var:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bu sadece yazılım mı? Nashare için ayrıca kod almak mı gerekiyor? Öyleyse kodu nereden alabiliyoruz? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
yeni kodlarda pro asla çalışmaz önermiyorum

supermax aldın sadece nashre kod yuklersin 2021 de bitti ama çiftleşmeli yayınları asla izleyemezsin ama wodex te izlersiin bu gibi

Selamlar,

@Herkese;
Kod almak için @digiulama ile DM ile irtibata geçebilirsiniz (sol taraftaki ismine geldiğinizde DM başlat tıklayın :ok )

supermax aldın sadece nashre kod yuklersin 2021 de bitti ama çiftleşmeli yayınları asla izleyemezsin ama wodex te izlersiin bu gibi

hocam turksatta bu sistemle 22 kişi izlenirmi?
mesaj atarmısın yazamadım sana

Geri
Üst Alt