Arkadaşa normal kod verdik kullanıyor. Sorun yok.pro değilse şuan işe yaramıyor bilgin olsun
Şu an için pro beklemede.
Gerçi ben sormadım bende ki kodu pro mu normal mi diye
Arkadaşa normal kod verdik kullanıyor. Sorun yok.pro değilse şuan işe yaramıyor bilgin olsun
nds yayınlar stabildir pro da nashare donma kırılma olurPronun ne farkı var, açıklayabilir misiniz?
versiyon bölümünde 1502 yap ban özelden foto at editlim sanaKamasonic 10507 cihaza bu usb mod verdiğiniz spider v555 nasıl yüklenecek yüklemiyorda
Bir dk iş oHocam benim için uğraşma rs232 den erindim atmaya hazır varken Bi deneyim dedim.
digiulama bu yazılımı ht1200 se gri kasaya yükledim your device is invalid hatası veriyor ekranda kumanda iş görmüyor. vision premium 2 yazılımındada aynı sorunu yaşadım bunların çözümü nasıldır yardımcı olabilirmisin. akıllı kumandada kod tarattım birkaç işlev çalışıyor. menüye girip fabrika ayarlarına alıp denyecektim düzelirmi diye menü tuşu gelmiyor bir türlü bu yazılımları nasıl uyarlarız. 1506g 2gb 8mb işlemciZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
yazılımla alakası yok server kötükamasonic 1507 için dqcam da takılma donma çok oluyor.bunun için en iyi yazılım hangisi acaba deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.direk onu yükleyelim.
digiulama bu yazılımı ht1200 se gri kasaya yükledim your device is invalid hatası veriyor ekranda kumanda iş görmüyor. vision premium 2 yazılımındada aynı sorunu yaşadım bunların çözümü nasıldır yardımcı olabilirmisin. akıllı kumandada kod tarattım birkaç işlev çalışıyor. menüye girip fabrika ayarlarına alıp denyecektim düzelirmi diye menü tuşu gelmiyor bir türlü bu yazılımları nasıl uyarlarız. 1506g 2gb 8mb işlemci
bende taplin var nashare pro yüklü kesinlikle donmuyorkamasonic 1507 için dqcam da takılma donma çok oluyor.bunun için en iyi yazılım hangisi acaba deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.direk onu yükleyelim.
buda aynı your device is invalid hatası veriyor. mesela benim cihaza spider t888 yazılımlar oluyor sorunsuz çalışıyor. ama spider v555, vision premium, redvision, ve bu verdiğin taplin yazılımları hepsi bu hatayı veriyor. biraz hex editörle kurcalayım dedim ama bişey çıkaramadım bu 01a000 satırı hepsinde farklı bu olayla düzeltilirmi yazılımlar.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
bunu dene ama rs232 ile