Nashare server yazılımı ; Nashare server software

yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
131
74
Ben de aceniyim bendeki 1506f ona göre yükledim seninkini bilmiyorum.

A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
eyw kardeşim olduda ama ekranda geçersiz cihaz yazısı gitmiyor yani ingilizce şöyle yazıyor
your device is invalid bu yazıyı nasıl kaldırabilirim yardımcı olursan sevinirm
başka yazılım atınca gidiyor ama nashare bu yazılımla aktif ettiğim için başka yazılıma girince kod kullanılıyor hatası veriyor
mecbur bu yazılımla kullanacam bu yazıyı nasıl yok ederiz kardeşim

yzzze Çevrimdışı

yzzze 

Aktif Üye
30 Eki 2019
131
74
dediğim gibi bende acemiyim istersen verdiğim site deki mamak06 adlı kişiye sor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kod almakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan sevinirim.

G Çevrimdışı

graccus20

Yeni Üye
7 Kas 2019
5
44
dediğim gibi bende acemiyim istersen verdiğim site deki mamak06 adlı kişiye sor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende kod almakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan sevinirim.
o siteyi de araştırdım...benim asıl sorun yazılımlari yukleyememek..ayrica söylediğin gibi kod almakta sıkıntı...Western unioun komisyon çok alıyor.paysera üyeliği zor..pay pal yok...

A Çevrimdışı

alicancoklu

Yeni Üye
17 Ağu 2019
24
39
o siteyi de araştırdım...benim asıl sorun yazılımlari yukleyememek..ayrica söylediğin gibi kod almakta sıkıntı...Western unioun komisyon çok alıyor.paysera üyeliği zor..pay pal yok...
kod ileilgili yardımcı olurum özelden yazın akşama doğru müsait olurum konuşuruz

G Çevrimdışı

gurbuz93

Yeni Üye
21 Eki 2019
9
31
eğer nashare düzgün çalışmasını istiyorsanız 2gb ram ve 8 yada 16mb lık flash olan cihazı tercih edin ve bu arada işlemcisi mutlaka sunplus olacak bu şartı var
hiremco combo dışında cihaz öneriniz var mı çünkü hiremco da 4MB Flash Bellek / 512 MB DDR II Ram var SEN 8 yada 16 lık cihaz tercih edin demissin hiremcoda verimli çalışırmı yoksa başka bir cihaz mı alalım SAYGLARIMLA

Geri
Üst Alt