A
alicancoklu
Yeni Üye
- 17 Ağu 2019
- 24
- 39
kardeş bende 1506t işlemcili ciha var nashare ekli hangi yazılımı atıyım
tmm kardeş t ve f aynı hangi yazılımı yükledinBen de aceniyim bendeki 1506f ona göre yükledim seninkini bilmiyorum.
1506f için hangi yazilimi yükledin acabaBen de aceniyim bendeki 1506f ona göre yükledim seninkini bilmiyorum.
o siteyi de araştırdım...benim asıl sorun yazılımlari yukleyememek..ayrica söylediğin gibi kod almakta sıkıntı...Western unioun komisyon çok alıyor.paysera üyeliği zor..pay pal yok...dediğim gibi bende acemiyim istersen verdiğim site deki mamak06 adlı kişiye sor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bende kod almakta sıkıntı yaşıyorum yardımcı olursan sevinirim.
kod ileilgili yardımcı olurum özelden yazın akşama doğru müsait olurum konuşuruzo siteyi de araştırdım...benim asıl sorun yazılımlari yukleyememek..ayrica söylediğin gibi kod almakta sıkıntı...Western unioun komisyon çok alıyor.paysera üyeliği zor..pay pal yok...
tamam görüşelimkod ileilgili yardımcı olurum özelden yazın akşama doğru müsait olurum konuşuruz
pm atıldıGörüşemedik bana yazarmısınız
[Gizli İçerik]
hiremco combo dışında cihaz öneriniz var mı çünkü hiremco da 4MB Flash Bellek / 512 MB DDR II Ram var SEN 8 yada 16 lık cihaz tercih edin demissin hiremcoda verimli çalışırmı yoksa başka bir cihaz mı alalım SAYGLARIMLAeğer nashare düzgün çalışmasını istiyorsanız 2gb ram ve 8 yada 16mb lık flash olan cihazı tercih edin ve bu arada işlemcisi mutlaka sunplus olacak bu şartı var