teşekkürler digiulama .bu cihazlara yazılım yükleme olayını da kısaca anlatacak birisi olursa süper olur.
Merhabalar, serveri nereden temin edeceğiz tavsiye edeceğiniz yer varmı acaba
Elinizdeki cihazı sattınız mı,nashare aktif edince, server nack hatası veriyor, 1506G 4mb flashlı cihazda denedim
Deneme için aldığınız cihazınız duruyormu hala, geçen konuşmuştuk hatırlarsanız.nashare aktif edince, server nack hatası veriyor, 1506G 4mb flashlı cihazda denedim
teşekkürler digiulama .bu cihazlara yazılım yükleme olayını da kısaca anlatacak birisi olursa süper olur.
yumatu kyoto ve skytech olumluRamazan cihaz skytech2700f mi degil mi ayrıca icone 4k nashare var mı ?
Kısacası en uygun fiyatlı olarak hangi cihazı önerirsin almayı düşünüyorum
lışmasını istiyorsanız 2gb ram ve 8
üstad
yumatu kyoto ve skytech olumlu
üstad
Skytech ST-27000 cihaz alsam n share yazılımı entegre edip n share kod alıp bilinen yayınları izleyebilirmiyim
ya da fiyat performans olarak tavsiye edebileceğiniz cihaz var mı
teşekkür ederim
üstad bir cihaz daha gördüm
WODEX HD IPBOX UYDU ALICISI özellikleri aşağıdaki gibi bu cihaz için ne düşünüyorsunuz
2 G DDRAM
8 MGB FLASH
2 USB BELLEK GİRİŞİ
WİFİ APARAT TANIMA
1 YIL DCCAM
YOUTUBE
IP TV
CCAM
XDREM
bugün maçlarda kapalıydı.hala stabil bir sistem değil. bir var bir yok.
eğer nashare düzgün çalışmasını istiyorsanız 2gb ram ve 8 yada 16mb lık flash olan cihazı tercih edin ve bu arada işlemcisi mutlaka sunplus olacak bu şartı var
zaten 1506 serisi tümünde çalışıyor kanal açarken farkını gör istersen bende 1506 T-F-G-K hepsi var ve hepside 4mb dönüşüm yapıp yayınladım bütün forumlarda sıkıntı o değil 2gb ram ile 512 mb arasındaki farkı gör istersenBu şart değil
4 mb lık cihazı 1506g lemcili cihazı aktit ettik
sen yapamıyorsan sorun sende
Almam için kod yardımcı olabilirmisin?paypal ile gönderdim, 10$ artı 0.78$ işlem ücreti toplam 65tl ödeme yaptım
payoneer de kesintide olmuyor oda 62 TL yapıyor