Duyuru 🎉🎉🎉MUTLU YILLAR🎆🎆🎆

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koro96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Uyumadım uyumadım :) buralardayım ,rahmetli kayınbiraderin çocukları havalanına gelmişler,telefonda onlarla konuşuyordum ,7sini yaptılar,almanyaya dönüyorlar,ee,birde kalabalıklar tabii,tek tek vedalaşıyorlar :)

İzmir, İstanbul, Gaziantep ve Bursa deniliyor.
Aldırmıyorum kaç zamandır piyango bileti. :hihi

valla bana çıkmadı?

hep alıyorum tabi ki çıkmıyor maksat eğlence olsun.İnternetten bile bakmıyorum sabah babam kahvaltıya gelirken gazete alacak teker teker bakacaşım maksat nostalji olsun.?

valla bana çıkmadı?

hep alıyorum tabi ki çıkmıyor maksat eğlence olsun.İnternetten bile bakmıyorum sabah babam kahvaltıya gelirken gazete alacak teker teker bakacaşım maksat nostalji olsun.?

O tam bir işkence hocam ya. :kiskis

Uyumadım uyumadım :) buralardayım ,rahmetli kayınbiraderin çocukları havalanına gelmişler,telefonda onlarla konuşuyordum ,7sini yaptılar,almanyaya dönüyorlar,ee,birde kalabalıklar tabii,tek tek vedalaşıyorlar :)
hayırlı yolculuklar kendilerine.?

bizde ptt yapıyoruz?

@meebbe, çıktıysa bana dm atabilirsin :fiskos

e şimdi piyango kime çıktı:kas

Şu görseli gördükten sonra bilet almadım bu sene ?

75379811_180106709777036_475666886301649192_n.jpg

para veriyoruz zaten çıkmıyor bari nostalji yaşayalım heyecan olsun?

Bir de TV'de TRT açık olursa tam nostalji olurdu. Eskisi gibi programlar var mı bilmiyorum ama.
Şimdilerde ipi TV8 üstleniyor sanırım "O Ses Türkiye Yılbaşı" ile? :alala

@trkkrsy, aha bende çeyrekler grubuna giriyorum :kop

Ben hayatımda hiç bunlara bulaşmadım,ne mp nede diğerleri,sadece bir ara toto oynuyordum,yıllarrrrr önce ,vefa-beykoz-göztepe derken bıraktım ,bir daha hiç oynamadım ,yani izmirli milyoner ben değilim :haha1

Bir de TV'de TRT açık olursa tam nostalji olurdu. Eskisi gibi programlar var mı bilmiyorum ama.
Şimdilerde ipi TV8 üstleniyor sanırım "O Ses Türkiye Yılbaşı" ile? :alala

ah be hocam yok malasef zaten yeni yıl eğlencesi bile kalmadı.Eski tat yok.?

Geri
Üst Alt