Duyuru 🎉🎉🎉MUTLU YILLAR🎆🎆🎆

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Tüm iyi dilekler, dualar için sonsuz teşekkürler. Rabbim, tüm geçmişlerimize gani gani rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır selamet versin, yarınların; dünlerden daha hayırlı, daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi Rabbim'den en büyük dileğim, isteğim, duamdır... Amin !!

Herkeşlere saygılar, sevgiler, hürmetler diyerek, o lanet espriyi kimse yapmadan yapayım... "Seneye görüşürük" :deli1
Görüşürüz Abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese iyi seneler, yetkili, yetkisiz tüm forum üyelerine. Hepiniz için sağlıklı bir yeni yıl diliyorum, gerisi gelir zaten.?:hoba1:ok:yeah
Amin Amin

TKartaL Çevrimdışı

TKartaL 

Süper Üye
5 Şub 2018
2,481
45
2019 evet benim için zorlu geçti. İnşallah 2020 bizim için herşey yolunda gider. İş güç hayal ettiklerimize tez zamanda allahın izniyle ulaşırız.

Tüm forumdaşlarımın ve F fikoloji kardeşimin yeni yılını kutlar sağlık başarı ve mutluluklar dilerim.. ???

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta Sota Sota Umut Barış Umut Barış Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy TEKNOwest TEKNOWEST teknolojix teknolojix Domestos Domestos meebbe meebbe D NetCaliber Koro96 Koro96 By_Trol By_Trol rfve rfve The_SreT The_SreT BlackSea BlackSea TKartaL tkartal catres catres newrophat newrophat muratala5361 rizeli_53 T trkkrsy digiulama digiulama yokoono yokoono M mesutank Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan Kalenderadam Kalenderadam iyiki doğdun

iyi senler:mutlu
Teşekkürler F fikoloji
Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar nasip olsun.

T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta Sota Sota Umut Barış Umut Barış Adem Helvacı Adem Helvacı teraspy teraspy TEKNOwest TEKNOWEST teknolojix teknolojix Domestos Domestos meebbe meebbe D NetCaliber Koro96 Koro96 By_Trol By_Trol rfve rfve The_SreT The_SreT BlackSea BlackSea TKartaL tkartal catres catres newrophat newrophat muratala5361 rizeli_53 T trkkrsy digiulama digiulama yokoono yokoono M mesutank Pixel Teknoloji Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan Kalenderadam Kalenderadam iyiki doğdun

iyi senler:mutlu
kavga gürültü olmasın, sağlık olsun, barış olsun, umut olsun...

3 lira farkla büyük boy huzur ve mutluluk da olsun =)

Geri
Üst Alt