Görüşürüz AbiTüm iyi dilekler, dualar için sonsuz teşekkürler. Rabbim, tüm geçmişlerimize gani gani rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır selamet versin, yarınların; dünlerden daha hayırlı, daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi Rabbim'den en büyük dileğim, isteğim, duamdır... Amin !!
Herkeşlere saygılar, sevgiler, hürmetler diyerek, o lanet espriyi kimse yapmadan yapayım... "Seneye görüşürük"
Amin AminHerkese iyi seneler, yetkili, yetkisiz tüm forum üyelerine. Hepiniz için sağlıklı bir yeni yıl diliyorum, gerisi gelir zaten.?
Teşekkürler F fikoloji2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta Sota Umut Barış Adem Helvacı teraspy TEKNOWEST teknolojix Domestos meebbe D NetCaliber Koro96 By_Trol rfve The_SreT BlackSea tkartal catres newrophat rizeli_53 T trkkrsy digiulama yokoono M mesutank Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan Kalenderadam iyiki doğdun
iyi senler
kavga gürültü olmasın, sağlık olsun, barış olsun, umut olsun...2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta Sota Umut Barış Adem Helvacı teraspy TEKNOWEST teknolojix Domestos meebbe D NetCaliber Koro96 By_Trol rfve The_SreT BlackSea tkartal catres newrophat rizeli_53 T trkkrsy digiulama yokoono M mesutank Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan Kalenderadam iyiki doğdun
iyi senler
Noel Baba'ya sipariş geç, bıraksın bi ara...Slm ustalar
LG 32 LA 613S Led bar takimina ihtiyacim var ...