Duyuru 🎉🎉🎉MUTLU YILLAR🎆🎆🎆

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Koro96
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim tavsiyeforumu ailesi ?????

Tüm iyi dilekler, dualar için sonsuz teşekkürler. Rabbim, tüm geçmişlerimize gani gani rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır selamet versin, yarınların; dünlerden daha hayırlı, daha mutlu, huzurlu ve sağlıklı geçmesi Rabbim'den en büyük dileğim, isteğim, duamdır... Amin !!

Herkeşlere saygılar, sevgiler, hürmetler diyerek, o lanet espriyi kimse yapmadan yapayım... "Seneye görüşürük" :deli1
Görüşürüz Abi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkese iyi seneler, yetkili, yetkisiz tüm forum üyelerine. Hepiniz için sağlıklı bir yeni yıl diliyorum, gerisi gelir zaten.?:hoba1:ok:yeah
Amin Amin

Büyük küçük herkesin yeni yilini kutlarım ?

2019 evet benim için zorlu geçti. İnşallah 2020 bizim için herşey yolunda gider. İş güç hayal ettiklerimize tez zamanda allahın izniyle ulaşırız.

Tüm forumdaşlarımın ve @fikoloji kardeşimin yeni yılını kutlar sağlık başarı ve mutluluklar dilerim.. ???

Herkesin yeni yılını kutlarım. Umarım bu sene 2019 dan daha iyi geçer. Her geçen sene kötüye gidiyor gibi oluyor.

2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta @Sota @Umut Barış @Adem Helvacı @teraspy @TEKNOWEST @teknolojix @Domestos @meebbe @NetCaliber @Koro96 @By_Trol @rfve @The_SreT @BlackSea @tkartal @catres @newrophat @rizeli_53 @trkkrsy @digiulama @yokoono @mesutank @Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan @Kalenderadam iyiki doğdun

iyi senler:mutlu
Teşekkürler @fikoloji
Herkese sağlıklı ve mutlu yıllar nasip olsun.

2019 maddi manevi zorlu geçtiğini düşünüyorum gerçi benim için öyleydi,
allah 2020 yılında herkese sağlık mutluluk huzur getirsin. 2020 benim için ayrı bir heyecan da taşıyor.
Helalinden bol kazanç bol rızk versin, yüzünüzdeyse tebessüm eksik olmasın.
başta @Sota @Umut Barış @Adem Helvacı @teraspy @TEKNOWEST @teknolojix @Domestos @meebbe @NetCaliber @Koro96 @By_Trol @rfve @The_SreT @BlackSea @tkartal @catres @newrophat @rizeli_53 @trkkrsy @digiulama @yokoono @mesutank @Pixel Teknoloji olmak üzere bütün @tavsiyeforumu üyerleine iyi temennilerimi iletmek isterim.
ve bu gün doğum günü olan @Kalenderadam iyiki doğdun

iyi senler:mutlu
kavga gürültü olmasın, sağlık olsun, barış olsun, umut olsun...

3 lira farkla büyük boy huzur ve mutluluk da olsun =)

Tüm forum ailesinin yeni yılını kutlar,2020 yılının bol para,sağlık,huzur,ve mutluluk getiren bir yıl olmasını dilerim.

tüm dostlarım yeni yıl hepimize sağlık huzur mutluluk getirmesi dilelerimle

Herkese sevdikleriyle beraber sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl diliyorum

Tüm forumdaşların yeni yılını kutlar sağlıklar dilerim.

Herkese mutlu seneler arkadaşlar.
Allah, yeni yılda herkese sağlık, sıhhat ve afiyet versin.

Slm ustalar
LG 32 LA 613S Led bar takimina ihtiyacim var ...

Geri
Üst Alt