- 23 Kas 2017
- 21,800
Ben hayatımda hiç bunlara bulaşmadım,ne mp nede diğerleri,sadece bir ara toto oynuyordum,yıllarrrrr önce ,vefa-beykoz-göztepe derken bıraktım ,bir daha hiç oynamadım ,yani izmirli milyoner ben değilim![]()
Senin gönlün zengin emmi.

Ben hayatımda hiç bunlara bulaşmadım,ne mp nede diğerleri,sadece bir ara toto oynuyordum,yıllarrrrr önce ,vefa-beykoz-göztepe derken bıraktım ,bir daha hiç oynamadım ,yani izmirli milyoner ben değilim![]()

Bilete mukayet ol.babam gazete alsın sabah bakacağım artık çıkmışmı çıkmamış mı?

inşallah genç birine çıkmıştır .yaşlı birine çıktıysa bu saatden sonra gelen paranın içine edilir diyerek kenef açmasın![]()

Senin yan arsayı alıcam , komşu gelecem hocam sana.

Ooooo,hadi o zaman ,dualara başlıyalım hemenvalla yılbaşından yılbaşına hocam bizde işte.
Ama zengin olmanın başka yolu yok anlaşıldı artık her hafta mecbur sayısal oynucam.
Senin yan arsayı alıcam , komşu gelecem hocam sana.?

Amanın,iyiki ben yaşlı değilim dahainşallah genç birine çıkmıştır .yaşlı birine çıktıysa bu saatden sonra gelen paranın içine edilir diyerek kenef açmasın![]()

Sana da birşey söylenmiyor umutSana bir sır vereyim;
Yan arsa emmiye ait.

Sana da birşey söylenmiyor umut![]()

emmi satmaz da arsayı bana.?Sana bir sır vereyim;
Yan arsa emmiye ait.
sıkı bir pazarlık yapacağız artık.?Vakit pazarlık vakti emmi. Avuç içlerin kaşınıyor mu?![]()
![]()
emmi satmaz da arsayı bana.?