MTV Karmaşası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan teraspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bende dün yatırdım para üstü verir gibi bir beklentim yoktu. Cihaz parayı aldıktan sonra pat küt sesler geliyor aha dedim bozuldu makine yavaştan uzayacaktım meğerse para üstü veriyormuş. Bir anlık tırsma sonrasında gelen 5 TL bozuk para ve ben mutlu mesut ayrıldık.

mobil bankacılıktan veya internet bankacılığındanmaaş hesabı veya vadesiz hesaptanda yatırılabiliyor. illa kredi kartına gerek yok.. bence teknolojiye ayak uydurmak lazım herşeyde bankaya gidip sıra beklemeye vakit kaybına ve o gişe görevlisinin triplerini çekmeye gerek yok.. cep telinden 7-8 faturayı 5dk da ödemek varken niye şube gezeyim veya vezne gezeyim..

geçen sene ıllık 600 tl idi bu sene 386tl ye düşmüş .ödeme yapayım dedim hanımın tel vodafon geçirmiştik ödeyemedim bankamatikten sim blokajını kaldırmam gerekiyormuş.

Kartınız olması gerekir banka sizin adınıza kart bilgileri ile internet vergi dairesine yatırıyor. Kart olduktan sonra bankayada gitmek anlamsız. Telefondan veya bilgisayardan " gib.gov.tr " Ye giriş yaparakta ödenir.

Anlaşmalı bankalar
?

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:
İnternet bankacılığından yatırılmıyor artık maalesef, yatıranların kesin kredi kartı vardır , veya devlet bankalarında hesabı vardır ,bu arada sevgili By_Trol a teşekkür ederim ,çünkü beni haklı çıkartan bir belge linkini vermiş :hihi

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Bugün arkadaşım aramıştı, muhabbet sırasında konu mtv geldi,"alocum ben pttden gişede yatırdım,ptt'ye git" dedi,gittim ve devlete olan mtv borcumu kuruşu kuruşuna yatırdım ,ama nedense devlet "ben bu parayı almam "demedi,pat diye aldı,üstelik bayan memur bana 2 TL geri verdi :haha1
Bende teşekkür ettim ,bana "rica ederim benim işim bu" dedi,bende "ondan teşekkür etmedim ki" dedim, şaşırarak "neden" dedi,ben de "2 liramı geri verdiniz ya ondan" dedim :)
Ama inanın çok canım sıkıldı,ne güzel internetten ödüyordum,yıllardır da ödedim ,umarım bu uygulamadan dönerler,bugün dikkatli baktım da ,bu 3 banka atmsinde mtv kuyruğu doluydu ,birine de sordum "para üstü veriyormu bu makina,bunun yabancısıyım da" dedim, bazen vermiyormuş nedense :)
Bu arada postaneye öğle tatilinde girip fişimi aldım,gelen kuyruğa yakalanmadım ,2.ci sırada ödeyip çıktım ,bunu da ekliyeyim,bilginiz olsun :)

Mtv ödemek isteyipte ödeyemeyen ya da ödese bile memnun kalıp bir daha bir daha ödeyeyim diyen arkadaşlar için oXyGeNbank hizmete girmiştir :kiskis

Mtv ödemek isteyipte ödeyemeyen ya da ödese bile memnun kalıp bir daha bir daha ödeyeyim diyen arkadaşlar için OxyGenbank hizmete girmiştir :kiskis
Dün gece belirtseydin ,parayı yatırırdım mubarek :haha1

Ptt'yi bulmuşken ,2sini birden yatırdım ,yazdım ya yukarda "2tl mi aldım" diye ::kiskis

2 liralık mevduat hesabı aç abi sen de. Para üstü değerlensin. Yıllık faize koy 2 lirayı. :kiskis

Geri
Üst Alt