Çevrimdışı oXyGeN Aktif Üye 25 May 2018 364 14 Ocak 2020 #43 teraspy' Alıntı: Ptt'yi bulmuşken ,2sini birden yatırdım ,yazdım ya yukarda "2tl mi aldım" diye : Genişletmek için tıkla ... Senden benim gül gibi bankama hayır yok anlaşılan sevgili teraspy Seneye başka yere bırakmam ama
teraspy' Alıntı: Ptt'yi bulmuşken ,2sini birden yatırdım ,yazdım ya yukarda "2tl mi aldım" diye : Genişletmek için tıkla ... Senden benim gül gibi bankama hayır yok anlaşılan sevgili teraspy Seneye başka yere bırakmam ama
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 14 Ocak 2020 #44 Umut Barış' Alıntı: 2 liralık mevduat hesabı aç abi sen de. Para üstü değerlensin. Yıllık faize koy 2 lirayı. Genişletmek için tıkla ... Çok banka ile çalışmıyorum ben ,sadece akbank
Umut Barış' Alıntı: 2 liralık mevduat hesabı aç abi sen de. Para üstü değerlensin. Yıllık faize koy 2 lirayı. Genişletmek için tıkla ... Çok banka ile çalışmıyorum ben ,sadece akbank
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 14 Ocak 2020 #45 oXyGeN' Alıntı: Senden benim gül gibi bankama hayır yok anlaşılan sevgili teraspy Seneye başka yere bırakmam ama Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse arabayı satacağım sanırım ,ama belli olmaz oksijenbank ,aslında isim de iyi oturdu haaaa
oXyGeN' Alıntı: Senden benim gül gibi bankama hayır yok anlaşılan sevgili teraspy Seneye başka yere bırakmam ama Genişletmek için tıkla ... Böyle giderse arabayı satacağım sanırım ,ama belli olmaz oksijenbank ,aslında isim de iyi oturdu haaaa
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,011 15 Ocak 2020 #46 teraspy' Alıntı: oksijenbank Genişletmek için tıkla ... Müşteri getiren müşterilerimize dalış tüpü hediye.
teraspy' Alıntı: oksijenbank Genişletmek için tıkla ... Müşteri getiren müşterilerimize dalış tüpü hediye.
Çevrimdışı Umut Barış VIPTop Poster Of Month 23 Kas 2017 21,011 15 Ocak 2020 #47 teraspy' Alıntı: Böyle giderse arabayı satacağım sanırım Genişletmek için tıkla ... Gömüleri satıp planör alacaksın biliyorum.
teraspy' Alıntı: Böyle giderse arabayı satacağım sanırım Genişletmek için tıkla ... Gömüleri satıp planör alacaksın biliyorum.