çok ilginççGeçen yil 1304tl olan mtv, bu sene 730tl düşmüş.
nasil keyiflendim anlatamam.
Bir devlet bankasına hesap açtırılır, önce hesaba para yatar sonra ATM den "hesaptan öde" seçeneğiyle para kuruşuyla ödenir.. Maaş hesabım ziraat bankasında olduğu için ödemelerimi devamlı olarak "hesaptan öde" seçeneğiyle yapıyorum.. Ziraat bankası bunu birkaç yıldır uyguluyor.. Geçen gün ben de 99 tl MTV' yi sorunsuzca yatırdım..Hesaptan transfer olduğu için kuruşlama olayında herhangi bir sorun olmuyor... Ha bu arada hatırlatmak isterim.. ben şahsen 1 kuruşumu bile ararım.. Teraspy üstad bu konuda haklı..
Ben genelde, bir sonraki ayın maaşından yediğim için, hesapta kuru para tutamıyorum maalesef... Bu sebeple de hep derim, "dünyayı kredi kartına taksit ile satsalar, alırım"Bir devlet bankasına hesap açtırılır, önce hesaba para yatar sonra ATM den "hesaptan öde" seçeneğiyle para kuruşuyla ödenir.. Maaş hesabım ziraat bankasında olduğu için ödemelerimi devamlı olarak "hesaptan öde" seçeneğiyle yapıyorum.. Ziraat bankası bunu birkaç yıldır uyguluyor.. Geçen gün ben de 99 tl MTV' yi sorunsuzca yatırdım..Hesaptan transfer olduğu için kuruşlama olayında herhangi bir sorun olmuyor... Ha bu arada hatırlatmak isterim.. ben şahsen 1 kuruşumu bile ararım.. Teraspy üstad bu konuda haklı..
Bir çok banka prensip olarak şubesiz bankacılığı benimseyerek teşvik ederken, bu felsefeye uygun hareket eden personeli mi cezalandıracak??Şu atmden ödeyin diyenler işten atılmalı.
Bostan korkuluğu olarak mı sizi oraya oturttular? Resmen iş yapmamak için bahane bulmuşlar.bence şikayet edin.
Sayın Admin Bir alt vergi dilimine girmiştir aracınız
Bir çok banka prensip olarak şubesiz bankacılığı benimseyerek teşvik ederken, bu felsefeye uygun hareket eden personeli mi cezalandıracak??