İnternet bankacılığından yatırılmıyor artık maalesef, yatıranların kesin kredi kartı vardır , veya devlet bankalarında hesabı vardır ,bu arada sevgili
By_Trol a teşekkür ederim ,çünkü beni haklı çıkartan bir belge linkini vermiş
Bugün arkadaşım aramıştı, muhabbet sırasında konu mtv geldi,"alocum ben pttden gişede yatırdım,ptt'ye git" dedi,gittim ve devlete olan mtv borcumu kuruşu kuruşuna yatırdım ,ama nedense devlet "ben bu parayı almam "demedi,pat diye aldı,üstelik bayan memur bana 2 TL geri verdi

Bende teşekkür ettim ,bana "rica ederim benim işim bu" dedi,bende "ondan teşekkür etmedim ki" dedim, şaşırarak "neden" dedi,ben de "2 liramı geri verdiniz ya ondan" dedim

Ama inanın çok canım sıkıldı,ne güzel internetten ödüyordum,yıllardır da ödedim ,umarım bu uygulamadan dönerler,bugün dikkatli baktım da ,bu 3 banka atmsinde mtv kuyruğu doluydu ,birine de sordum "para üstü veriyormu bu makina,bunun yabancısıyım da" dedim, bazen vermiyormuş nedense

Bu arada postaneye öğle tatilinde girip fişimi aldım,gelen kuyruğa yakalanmadım ,2.ci sırada ödeyip çıktım ,bunu da ekliyeyim,bilginiz olsun