eger bir model hosuna gittiyse ilk tercihin o olmali daha sonra aklinda kalacagina al kullan ileride satar baska araca gecersin gerekirse fakat sürüs keyfi dedigin motor gücü yüksek araclarda fark yaratiyor o da hem tehlikeli hemde ister istemez cok ceza yiyorsun

evde kendime ekstra bir klsaör hazirladim ici radar cezalariyla dolu

sürüs keyfi ile söylemek istedigin komfor ise de üst seviye araclara kadar limitini cikarmayacaksan bence cok fazla fark yok yani mercedes S serisi bmw 7 serisi audi 8 vs.
kendim bmw 118d sürüyorum bmw 225xe ,435d cabrio, 630d sürdüm ve 750 ile de arka koltukta yolcu olarak gittim kisa mesafede neredeyse hic bir fark yok diyebilirim aracin komforunu etkileyen en önemli sey koltuklar yoksa iceriden ve disaridan baktiginda cok bir fark olmuyor standart donanim iceriden ve disaridan boyut farki ve bazi modellerdek motor farki var hatta cogu modelde ayni motoru kullaniyorlar örnegin bmw de model ismindeki son 2 rakami ayni olan modellerde genelde ayni motor var (1.20-3.20-4.20-5.20) gibi
tr de src belgesi denilen belge/kart yurt ici ve yurt disi olarak farkli guruplar halinda ticari yolcu ve yük tasimaciligi yapmak icin gerekli
kisisel olarak kullanilan araclar icin de yük tasimaciliginda 3.5 ton üzerinde yolcu tasimak icin tasarlanmis araclarda 8 yolcu koltugundan ( söför haric, söförle 9 ) fazlasi var ise src belgesi gerekli
2003 yilindan önce ehliyet alan kisiler sinavsiz alabiliyor ne alakasi varsa
yurt ici uygulamalari farkli olabilir en garanti bilgi resmi kurumlardan bilgi almak olur