araba isi tamamen sans isi benim gözüm gibi baktigim opel corsa durduk yere bozuldu sorununu bulamadi bir sürü farkli sözde tamirci, arnavut dombili bir kiz var genclerin takildigi yerde ralli yapiyor opel corsa ile arabanin anasini aglatiyor arabasinda bisey yok fakat
araba alacaksam dikkat etmeye calisacagim seyler
alacagin aracin modeline karar verirken internette kronik sorunu varmi diye arastir bazi arabalar da üretim ve tasarimdan dolayi hemen hemen herkesin yasadigi sorunlar oluyor örnegin 100 binde sanziman dagildi 50 binde zincir kopardi vs özellikle tamiri cok masraf yapacak bir kronik problemi varsa o modelden uzak durmak mantikli olur
t
amir masraflari vs seni zorlayacaksa yani paran arabaya yetti ama bir ariza oldugunda tamiri yaptiracak kenarda paran yoksa alacagin aracin modeli yasadigin ülkede cok tercih edilsin aski takdirde belki cikma parcayla uygun fiyata sorununu cözebilecekken mecbur kalir orjinal parcayi sparis edersin üzülürsün hele birde parca yasadigin yerde yoksa baska ülkeden getirtirlerse üzülmekle kalmazsin ayni zamanda büzülürsün
araclarin marka ve modellerine pek takilmayi mantikli bulmuyorum her markanin basarili oldugu konular veya zayif oldugu yanlari var bu tabiki modeller icin de gecerli x modelinde yol tutusu cok iyiyken y modelinde sorunlu olabilir
araba sadece ulasim aracidir markasi modeli illa bu olsun diye takilmadan ihtiyacini karsilayacak mümkün oldugunca kötü ünü olmayan yani bilinen sorunlari olmayan bir marka/model arac secip uzman birisine araci incelletir gerisi sansa kalmis birsey
bu arada suv larin geneli birbirine tasarim olarak cok benziyor günümüzdeki bir cok markanin ortak calistigini da düsünürsek yukarida bahsettigim sartlarda bütcene uygun bir arac iyidir
bir tanidigim ford kuga diye kendini yirtiyordu dedim baska markalar var niye illa ona takildin mazda cx5 ler var mesela... önce istemiyorum dedi sonra bir ilandaki araca bakmaya gitmis yinede araca hasta oldu mazda cx5 aldi her konu acildiginda iyiki seni dinlemisim diyor
mazdalarin nadiren bozuldugunu ama bozuldugunda serviste iyi bir fatura cikardigini herkesin bildigini (?) de hatirlatayim.