Migros güvenilir mi?

B Çevrimdışı

beyzabetül

Aktif Üye
24 Tem 2018
472
Arkadaslar bu senede inşallah bayramda kurban kesmeyi düşüñüyorum.migros kurban kesip dagittigini duydum.sizce ne kadar guvenilir?büyukbaş ortakligina giripte küçükbaş hayvan yada başka bir hayvanin etini yollarmi seklinde duşuncelerimvar.kendim ugraşamadigimdan normalde ihh ya yada diyanete vekalet verirdim.daha once migrostan kurban kesen va5mu?düşüncelerinizi paylasirmisiniz?

soner Çevrimdışı

soner

Aktif Üye
4 Tem 2018
68
Kesinlikle düşünmeyin kendi düşüncem.Diyanetin de zaten fetvası var diye biliyorum.

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
508
41
Biz düşündük ama yorumları okuyunca vazgeçtik. Kesmekle ugraşmak istemiyorsanız en iyisi yurtdışı bağışı, sonra da kasaptan ihtiyaç kadar et. :sirit

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
İngiliz firmasından ne bekliyorsunuz ki ? Tamam hepimiz bir takım alışverişler yapıyoruz , alkol alanımızda var ama , Domuz eti ve alkol satılan yerdende kurban alınmaz yani , şeker al , ekmek al , pirinç al , bulgur al , alkol al ne alırsan al ama kurban etinide başka yerden al yani ? o kadarda değil.

S Çevrimdışı

SudaEriyenAspirin 

Aktif Üye
22 Haz 2018
284
34
İngiliz firmasından ne bekliyorsunuz ki ? Tamam hepimiz bir takım alışverişler yapıyoruz , alkol alanımızda var ama , Domuz eti ve alkol satılan yerdende kurban alınmaz yani , şeker al , ekmek al , pirinç al , bulgur al , alkol al ne alırsan al ama kurban etinide başka yerden al yani ? o kadarda değil.
anadolu grubu ne zaman ingiliz oldu

Ü Çevrimdışı

Ümit.

Yeni Üye
30 Tem 2019
19
33
Nasıl ne bekliyorsun? Ensar ve türevleri üzerinden mi bağış yapalım? Türk ve müslümanlar nasıl olsa değil mi, görüyoruz hallerini. Çoğu vakıftan iyidir, eminim yardımı ulaştırıyorlardır.

Ü Çevrimdışı

Ümit.

Yeni Üye
30 Tem 2019
19
33
Ne ensarı arkadaşım , sana git ensara bağış yap diyen mi oldu , banane o pislik yuvasından ? Kendi kendine tribe giriyon ?
Arkadaşım İngiliz, Yahudi vs genelleme yapıp bu insanlardan hayır gelmeze getiriyorsunuz ya olayı o yüzden söyledim. Bakın ne güzel müslüman kardeşlerimiz var, vakıflarımız var hemen tuzla koşalım.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,322
Arkadaşım İngiliz, Yahudi vs genelleme yapıp bu insanlardan hayır gelmeze getiriyorsunuz ya olayı o yüzden söyledim. Bakın ne güzel müslüman kardeşlerimiz var, vakıflarımız var hemen tuzla koşalım.
Ben kurban eti özelinde konuşuyorum , yoksa İngilize , Yahudiye veya başka bir millete karşı olduğumdan değil. Migros'ta büyük ihtimalle bu domuz etini yazlık yerlerdeki marketlerinde satıyordur talep doğrutusunda , mesela ben tatilimi Didim'de yapıyorum , şu an gidin Didim'e nufusun yarısı İngiliz vatandaşı , eee adamlarda domuz eti istiyor , talep ediyor ? ama gel gelelim kurban eti buda , domuz eti satışı yapan bir kurumada yaptırmak bana doğru gelmiyor. İsteyen yaptırabilir tabi , herkesin özgür iradesi.

Geri
Üst Alt