Midea Mission 12.000 btu

• Konbuyu başlatan Serhat6363
  • Başlangıç tarihi
H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Cvp: Midea Mission 12.000 btu

ghostkiller1' Alıntı:
hasancan kardeşim klima çokmu aşağıda yoksa resimlerdemi öyle gözüküyor.klima ve tavan mesafesi baya fazla geldi bana sanki

Tam boy yolluyorum siz karar verirsiniz ben pek bu konuda bilgili değilim aşşağıdamı yukarıdamı yoksa normalmi

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

hasancan' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:
hasancan kardeşim klima çokmu aşağıda yoksa resimlerdemi öyle gözüküyor.klima ve tavan mesafesi baya fazla geldi bana sanki

Tam boy yolluyorum siz karar verirsiniz ben pek bu konuda bilgili değilim aşşağıdamı yukarıdamı yoksa normalmi

418m9p.jpg

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

hasancan' Alıntı:
hasancan' Alıntı:

418m9p.jpg
bana 10 cm fazla aşağıda gibi geliyor.aradaki mesafe kaç cm.ölçme şansınız varsa bir ölçebilirmisiniz.montaj güzel olmuş ama

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

ghostkiller1' Alıntı:
hasancan' Alıntı:
bana 10 cm fazla aşağıda gibi geliyor.aradaki mesafe kaç cm.ölçme şansınız varsa bir ölçebilirmisiniz.montaj güzel olmuş ama
Hocam şu an metre yok tahmini söyliyeyim 30 40 santim civarı tavan yüksekliği 2.80

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

2.30 a veya 2,40 kuruyor servisler bence 30 ila 35 cm çok değil tavan boşluğu, ısınan hava genleşir yukarı çıkar. dereceyi çok ölçmenizin nedeni tavan boşluğu değil. Bence 30 ,35 cm tavan boşluğu normal .

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

2.80 se tavan yüksekliğiniz normal o zaman.hayırlısı bakalım servis ne diyecek bu çalışma durumuna bekleyip göreceğiz.

W Çevrimdışı

warrior33

Aktif Üye
6 May 2016
440

daha önce ki klimayı ilk kurullarında 38 ila 40 cm arası tavan boşluğu ile kurdular hatta müdahale ettim tavanla arada 25 cm bırakın diye aydınlattılar beni , bende usta sizziniz dedim , nasıl kuracaksanız kurun dedim, hakikatten kullanımında da bir anormallik olmadı soğutmada odayı set edilen değerin de soğutup , set edilen derecede soğutuyordu. Zaten ne olduysa 2. Sökülüp takılmasından sonra oldu.

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

ghostkiller1' Alıntı:
2.80 se tavan yüksekliğiniz normal o zaman.hayırlısı bakalım servis ne diyecek bu çalışma durumuna bekleyip göreceğiz.

Birde fotoya dikkat etiyseniz klimanın ağzına yakın 2 raf var onların etkisi olurmu ?

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

hasancan' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

Birde fotoya dikkat etiyseniz klimanın ağzına yakın 2 raf var onların etkisi olurmu ?

rafların etkisi nasıl olur çarpan havayı yere ulaştırmaz direk yukarı döner buda tavan ısınızın daha çabuk yükselmesine akabinde ise klimanın çabuk termostad yapmasına sebeb olur.sağlıklı bir ısınma olmaz.ama flapları ona göre ayarlarsanız sıkıntı yok.raflar sizin yaşadığınız duruma sebebiyet değil.

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

ghostkiller1' Alıntı:
hasancan' Alıntı:

rafların etkisi nasıl olur çarpan havayı yere ulaştırmaz direk yukarı döner buda tavan ısınızın daha çabuk yükselmesine akabinde ise klimanın çabuk termostad yapmasına sebeb olur.sağlıklı bir ısınma olmaz.ama flapları ona göre ayarlarsanız sıkıntı yok.raflar sizin yaşadığınız duruma sebebiyet değil.

Hocam aldığım yerle yaptığım görüşmede depo bize 2016 olduklarını söylediler dedi kapalı kutu bakma şansımız yokki dedi
bu şekilde topu taca attı dedim depo nasıl böyle birşey yapar  modern klima ne verirse onu satıyorlarmış güya

G Çevrimdışı

ghostkiller1

Aktif Üye
8 Tem 2016
941

hasancan' Alıntı:
ghostkiller1' Alıntı:

Hocam aldığım yerle yaptığım görüşmede depo bize 2016 olduklarını söylediler dedi kapalı kutu bakma şansımız yokki dedi
bu şekilde topu taca attı dedim depo nasıl böyle birşey yapar  modern klima ne verirse onu satıyorlarmış güya

olurmu öyle şey depo ne verirse onu satarmış.bunun irsaliyesi var faturası var.siz genede modern klimaya bir derdinizi anlatın bakalım ne diyecekler.sonuçta 2015 te kötü değil ama siz 2016 istemişken ona göre anlaşmışken bu hoş bir durum değil tabiki.şansınızı bir deneyin bakalım modern klima ile.olrşa şansınıza olmazsa bahtınıza artık.

H Çevrimdışı

hasancan

Kayıtsız / Doğrulanmamış

ghostkiller1' Alıntı:
hasancan' Alıntı:

olurmu öyle şey depo ne verirse onu satarmış.bunun irsaliyesi var faturası var.siz genede modern klimaya bir derdinizi anlatın bakalım ne diyecekler.sonuçta 2015 te kötü değil ama siz 2016 istemişken ona göre anlaşmışken bu hoş bir durum değil tabiki.şansınızı bir deneyin bakalım modern klima ile.olrşa şansınıza olmazsa bahtınıza artık.

Hocam yarın modern klimayı bir arıyayım bakalım sonuç ne çıkacak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,450

Midea Klimalarda

İç ve Dış Unitelerin Kutularının Ustunde Uretım Yılı Yazmakta

Urunun Icını Acıp Bakmaya Gerek Yok...

H Çevrimdışı

hasancan