Golge46
Aktif Üye
- 6 Ağu 2021
- 128
- 36
Sen ne varsa aklında yaz, azını burnunu gırarız bendeki klimanın merak etme babuş![]()

Sen ne varsa aklında yaz, azını burnunu gırarız bendeki klimanın merak etme babuş![]()
Ya kardeşim bu işte ilginç bir durum var.bu arada 32 gün 24 saat minimum 26 max 30 set ile 280 kw yaktık bu dönem 1ayda 7gun eksi -5 -6 larda idi geri kalan +5 10 arası idi
Nem oranı, esinti durumu, havanın koşulu defrost için etkendir.Adem Helvacı abi midea prime 12 BTU klimam saatte 1,2 defa defrosta giriyo. Bu kadar sık yapması anormal bı durum mudur?
Ya kardeşim bu işte ilginç bir durum var.
Senin düzgün bir izolasyonun da yok bildiğim kadarı ile.
Ben 22 de çalıştırdım, yeri geldi dışarıda 12 dereceyi gördük, hiç ama hiç bir şekilde eskiye düşmedi hava şimdiye kadar, yine de bana 200kw gelirken senin klima nasıl oluyor da 280kw tüketiyor inanılmaz bir şey bu bana göre.![]()
Ya kardeşim bu işte ilginç bir durum var.
Senin düzgün bir izolasyonun da yok bildiğim kadarı ile.
Ben 22 de çalıştırdım, yeri geldi dışarıda 12 dereceyi gördük, hiç ama hiç bir şekilde eskiye düşmedi hava şimdiye kadar, yine de bana 200kw gelirken senin klima nasıl oluyor da 280kw tüketiyor inanılmaz bir şey bu bana göre.![]()
Adem Bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Adana da yaşamaktayım. Sadece akşam 17.00-24.00 saat aralığında klimayı 25 derece otomatik fan ayarında kullanıyorum. Bi haftadır ortalama 5 derece, nem ise %40-80 aralığında. Ancak bu sorun sadece bu hafta değil kış başlangıcı Aralık ayindan beri var. Sık defrosta girmesi rahatsız ediyor.Nem oranı, esinti durumu, havanın koşulu defrost için etkendir.
Defrosta girmesinden ziyade size olumsuz etkisi olup olmadığı önemli temel olarak.
Yine de nerede yaşadığınızı ve son bir haftanın hava durumunu yazabilirseniz sevinirim zira ''saatte 1-2'' derseniz her saat 1-2 kere demektir ki bu bence normal değil.
Aslında bunun için, hazı tam da mevsimindeyken ''Klima neden defrsot yapar, hangi koşullarda daha sık defrsot yapar?'' sorularını cevaplayabilecek bir video çekmek gerekecek bence.Adem Bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Adana da yaşamaktayım. Sadece akşam 17.00-24.00 saat aralığında klimayı 25 derece otomatik fan ayarında kullanıyorum. Bi haftadır ortalama 5 derece, nem ise %40-80 aralığında. Ancak bu sorun sadece bu hafta değil kış başlangıcı Aralık ayindan beri var. Sık defrosta girmesi rahatsız ediyor.
Adem Bey çok teşekkür ederim. Yarın hemen servisi aricam.Aslında bunun için, hazı tam da mevsimindeyken ''Klima neden defrsot yapar, hangi koşullarda daha sık defrsot yapar?'' sorularını cevaplayabilecek bir video çekmek gerekecek bence.
%60 a kadar eyvallah ancak üstü durumlar için daha açıklayıcı bilgi sunmak lazım.
Bu arada sizin durum bence normal değil. Servise bilgi verin gelip bir tespit yapsınlar, sonucu bana bildirebilirseniz ben de konuyu geekirse sizin bölgeden sorumlu müdür arkadaşa aktarırım.
Benim midea üretimi airfel de yapıyordu. Bir süre sonra kesildi. Geçenlerde ikinci klimayı aldım o da yaptı ve 2 hafta falan oldu artık yapmıyor.Merhaba midea prime 12 btu cihazım çalıştırınca çıt çıt ses geliyor bu ses kapattığm zamanda bir müddet gelmeye devam ediyor. Evde iki tane daha klimam var mitsubishi electric onlardan hiç ses gelmiyor.Adem Helvacı
Erinç
Merhaba Adem abinin youtube kanalında bunla ilgili bir videosu vardı izlemenizi öneririm. Sesin olması normal, çünkü Midea klimların anlık olarak sürekli bir ortam ısı değişimine adapte olma durumu var, özellikle beni takip et modunda. Kişisel olarak düşüncem önemli olanın sizin Adem abi gibi klimadan verim alabilmeniz önemli diye düşünüyorum. Saygularımla iyi geceler.Merhaba midea prime 12 btu cihazım çalıştırınca çıt çıt ses geliyor bu ses kapattığm zamanda bir müddet gelmeye devam ediyor. Evde iki tane daha klimam var mitsubishi electric onlardan hiç ses gelmiyor.Adem Helvacı
Erinç
Merhaba, bahsi geçen ses KASA GENLEŞME SESİ olarak geçer.Merhaba midea prime 12 btu cihazım çalıştırınca çıt çıt ses geliyor bu ses kapattığm zamanda bir müddet gelmeye devam ediyor. Evde iki tane daha klimam var mitsubishi electric onlardan hiç ses gelmiyor.Adem Helvacı
Erinç