Arkadaşlar, Merhaba
Nihayet Midea Prime 18000 BTU klimamızı dün akşam itibarı ile montajı tamamlandı ve kullanımına başladık. Bu aşamada emeği geçenlere , bilgi ve birikimini karşılıksız paylaşan herkese tekrar teşekkür ederim.
İlk intiba tabiki soğuk havaya kavuşmamdan dolayı olumlu. Yapılan işçilik kesinlikle tatminkar. Buradan 35 teknik servisinede teşekkürlerimizi iletelim.
Klima gayet güzel soğutuyor. Ağaı yukarı flap hareketinin yanında sağ sola doğru kanatların olması bana süpriz oldu. Bu da güzel.
Dış ünite sessiz sayılabilir.
İç ünitede ses seviyesi öyle tısss seviyesinde değil ama TEBA sonrası çok çok iyi.
Ancak yapılan işlerin büyüsünü bozan bir şey var ki benim gibi Kalite kökeni olan birisini açıkçası rahatsız etti.
İç ünite ile dış ünite arasındaki yaklaşık 2,5-3,0 mertre uzunluğundaki boru içerisinden gelen gaz akış sesi. Bu güne kadar hiç duymadığım ve şu anda iç ünite fan sesinin üstüne çıkan bir gaz akışı. Bu ses özellikle boru ortasu birleşim bölgesinde yoğun. İç ünite çıkış borusunda o kadar ses yok. inanın çok rahatsız edici.
Konuyu Orkun beye ve Servis yetkilimiz Ufuk beye aktardım. İlk görüşmeleri yaptık . Tabiki bir çözüm önerilerini bekliyorum.