Teşekkürler
Adem Helvacı
Erinç .
Forumda 25-30 sayfa okumuştum. Onlardan takoz gibi vakum gibi şeyleri öğrenmiştim. Onlara özellikle dikkat ettim. Hepsini yaptılar. Ayrıca su giderlerini falan da taktılar. Eksik parça olduğunu sanmıyorum.
İşçilik kısmında biraz sıkıntım oldu. Ortalık battı. O kadar da olsun dedim idare ettim.
İlk defa klima taktırıyorum. Klimayı öğretin dediğimde açma kapama falan onları gösterdiler sağ olsun
Yani ne bileyim klima kullanımında işe yarar ipuçlarını anlatabilirlerdi. Fan hızı nedir? Nasıl kullanmalı? Nem alma özelliği nasıl kullanılmalı? Enerji tasarrufu için neler yapılabilir? Yani kısaca klimanın efektif kullanılması için bilgiler vermelerini bekledim. Vermediler ben de kendim öğrenirim dedim ses etmedim.
Sony xh9096 tvim vardı. Belli başlı sıkıntılardan dolayı (tv full array olmasına rağmen bazı siyah sahnelerde kenarlarda köşelerde siyahlık gibi, yatay çizgilenmeler gibi...) sony i thh ye vermiştim. Misliyle değişim çıktı. Belki de bu yüzden yukarıda şeyleri önemsemedim.
Neyse fazla uzatmayayım. Yukarıda merak ettiklerimi sizlerden öğrenirim diye düşünüyorum
Teşekkür ederim