Golge46 Çevrimdışı

Golge46 

Aktif Üye
6 Ağu 2021
128
35
Abiler, 5800 e wifi kiti ve montaj her şey dahil midea prime 12 btu klima ile aranıza katıldım. Yarın kurmaya gelecekler. Nelere dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyım?
N notsoimportant Hayırlı olsun kardeşim genel olarak vakuma dikkat edilmesi lazım sanırım zaten serviste vakum yapıp resmi çekiyor firma resim şartı istediği için.birde görüşlerini yazarsan sevinirim

Golge46 Çevrimdışı

Golge46 

Aktif Üye
6 Ağu 2021
128
35
teşekkürler, ilk defa klima taktırdığımız için burdan sorayım istedim. Vakum ne demek onu bile bilmiyorum :)
N notsoimportant bende senin gibiydim adem helvacı abim video lari ile öğrendim bu işleri ?
Ama genel olarak fgeuropa vakumsuz montaj kabul etmiyor teyit istiyor resimli benimkini öyle yaptılar vakumu yaparken montaj bitirildi sonra resimleri çekildi vsvs

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Abiler, 5800 e wifi kiti ve montaj her şey dahil midea prime 12 btu klima ile aranıza katıldım. Yarın kurmaya gelecekler. Nelere dikkat etmeliyim? Ne yapmalıyım?
Hayırlı uğurlu olsun, öncelikle gelen servisin FGeurope servisi olmasına dikkat edin , gerisi bu forumdan olduğunuzu söylemeniz sanırım yeterli olacaktır...

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Sevgili Erinç Erinç Aşıcıoğlu'nun uyarısını dikkate alın lütfen. Ürün FG Europe garantisinde olmalı ve montaj da FG ye bağlı bir servis tarafından yapılmalı.
Bu konuda uyarıyoruz zira istisna 1-2 olumsuz geri dönüş de geçmiş dönemde oldu malum. (Borusuz işçiliksiz satış gibi)

omersumer Çevrimdışı

omersumer

Yeni Üye
28 Kas 2021
15
48
Grupta Midea Türkiye ‘den üye var sanırım. M7 süpürge başlığındaki sorunlar ilgi çekmiyor sanırım

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Grupta Midea Türkiye ‘den üye var sanırım. M7 süpürge başlığındaki sorunlar ilgi çekmiyor sanırım
Midea Türkiye diye bir kavram yok zaten zira MİDEA nın kliması başka, Beyaz eşyası başka, Ev aletleri başka, VRF sistemleri başka Distribütörlerin sorumluluğunda.

Midea M7 sorunları bilinmekle birlikte kayıt altında, birkaç güne kadar bu sorunları içeren bir video paylaşacağım.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
merhabalar..midea 18 lik klimanın güncel bayii fiyatları hakkinda bilgisi olan var mı acaba
Günümüz koşullarında ekmeğe bile kesin fiyat verilemiyorken sosyal mecrada artık bir ürünün fiyatını beyan etmek ciddi sorun zira ben burada size 15bin yazarız, siz gidene kadar 25bin olur sonra biz yalancı çıkarız :)

Bölgenizi belirtirseniz eğer, marka danışmanı sevgili Erinç Erinç Aşıcıoğlu bölgenizdeki bayiler ile irtibat kurmanızı sağlayabilir ve en azından kurum kontrollü bir bağlantı sağlamış olursunuz.

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Günümüz koşullarında ekmeğe bile kesin fiyat verilemiyorken sosyal mecrada artık bir ürünün fiyatını beyan etmek ciddi sorun zira ben burada size 15bin yazarız, siz gidene kadar 25bin olur sonra biz yalancı çıkarız :)

Bölgenizi belirtirseniz eğer, marka danışmanı sevgili Erinç Erinç Aşıcıoğlu bölgenizdeki bayiler ile irtibat kurmanızı sağlayabilir ve en azından kurum kontrollü bir bağlantı sağlamış olursunuz.
Aynen yazdığın gibi abi, ama en güvenilir şekilde ürüne ulaşmak isteyenler forumumuzdaki talep formunu kullanabilirler , veya bana erincmark@gmail.com üzerinden ulaşabilirler. Şuan yeni kurduğumuz bu form sistemi benden daha hızlı çalışıyor. Umarım gelecek yaza da internette güvenilir adres verebilceğiz. Sevgiler

Son düzenleme:
N Çevrimdışı

notsoimportant

Yeni Üye
12 Ara 2021
9
24
Güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Sevgili Erinç Erinç Aşıcıoğlu'nun uyarısını dikkate alın lütfen. Ürün FG Europe garantisinde olmalı ve montaj da FG ye bağlı bir servis tarafından yapılmalı.
Bu konuda uyarıyoruz zira istisna 1-2 olumsuz geri dönüş de geçmiş dönemde oldu malum. (Borusuz işçiliksiz satış gibi)
Teşekkürler Adem Helvacı Adem Helvacı Erinç Erinç .

Forumda 25-30 sayfa okumuştum. Onlardan takoz gibi vakum gibi şeyleri öğrenmiştim. Onlara özellikle dikkat ettim. Hepsini yaptılar. Ayrıca su giderlerini falan da taktılar. Eksik parça olduğunu sanmıyorum.

İşçilik kısmında biraz sıkıntım oldu. Ortalık battı. O kadar da olsun dedim idare ettim.

İlk defa klima taktırıyorum. Klimayı öğretin dediğimde açma kapama falan onları gösterdiler sağ olsun :) Yani ne bileyim klima kullanımında işe yarar ipuçlarını anlatabilirlerdi. Fan hızı nedir? Nasıl kullanmalı? Nem alma özelliği nasıl kullanılmalı? Enerji tasarrufu için neler yapılabilir? Yani kısaca klimanın efektif kullanılması için bilgiler vermelerini bekledim. Vermediler ben de kendim öğrenirim dedim ses etmedim.

Sony xh9096 tvim vardı. Belli başlı sıkıntılardan dolayı (tv full array olmasına rağmen bazı siyah sahnelerde kenarlarda köşelerde yeşillik gibi, yatay çizgilenmeler gibi...) sony i thh ye vermiştim. Misliyle değişim çıktı. Belki de bu yüzden yukarıda şeyleri önemsemedim. :)

Neyse fazla uzatmayayım. Yukarıda merak ettiklerimi sizlerden öğrenirim diye düşünüyorum :)

Teşekkür ederim :)

Geri
Üst Alt