Golge46
Aktif Üye
- 6 Ağu 2021
- 128
- 35
Adem Helvacı servis geldi bir cihaz ile toprak hattı ni ölçtü flap kapat mama durumunu toprak hattı zayıf olduğu için işlemci yapabiliyor Muş dediler abi ?tamam ben elektrik ci çağırıp gerekli kontrolleri yaptıracağım servise bunu söyledim amma ve lakin kabul etmedikleri şu ki ( bu cihaz flapi %20 fan modunda gayet güzel kapatıp görevini yapıyor taaaki fan modunu % 40 60 80 F yada oto yapınca cihaz flapi unutuyor ful açık serpantin sogsada açık burada sensör algılama yapmıyor bana göre) yani kutudan cihaz bu şekilde çıktı buda fabrika dan bu şekilde geldiğini gösterir tabiki burda servisin firmanın bir suçu yok kimse bilemez çalıştırmadan) sonuç olarak ben elektrik ci çağırıp gerekirse ayrı toprak hattı cektirecegim bakalım sonuç ne olacak gelişmeleri güncelleme yaparım abi saygılar.( son olarak sunuda ekleyeyim servis gelmeden önce odayi 29 a kadar çıkardım ki arkadaşimiz gelince set değerini aşağı çekip cihazın ne yapacağını görmesi için geldi arkadaşlar %80 fanda iken cihaz çekti seti 22ye bekle bekle cihaz baktı kaldırmıyor kesmedi seti 18 yaptılar bekle bekle gene kaldırmadı abicim al bakalım fan %20 ye dedim aldı cihaz flapi yapması gerektiği gibi hopp yukarı cekiverdi bende doğal olarak abi toprağı anladimda cihaz %20 fanda neden kaldırıyor ozaman dedim Sıkıntı yok toprağı kontrol ettireceğim ben yinede.İlhan Müdürümle görüştüm pazartesi günü konu ile ilgilenecekler.
Son düzenleme: