Adem Helvacı abi içime iyice sinsin diye 10dk lik bir video çektim senin gibi 30a setleyip 27 yaptım odayı sonra 18e çektim, arada tepki vercekmi diye geri 22ye aldım, 3dk referans versek flap efendiye geri kalan 7dk flapi bekledim napacak diyede nafile inat ediyor
?
İnatçı çıktı nımıssız
Bu gün tam evden çıkarken bir PTT Motorlu Kurye kardeşimiz kapının önünde belirdi.
''Aaaabi kaç gündür peşinde dolanıyorum'' dedi ?
''Hayırdır inşallah'' dedim
''Abicim bekliyorum bekliyorum kimse sana paket de göndermedi ki gelip kapını çalayım, kaç gündür seni kolluyorum görürsem şu klima işini konuşacaktım, Senin Midea videolarını izledim, evi de tanıdım, klimayı günlerdir inceliyorum abai neden hiç sesi çıkmıyor ben de bu klimadan alacağım san asormak istediklerim var'' dedi.
Kapının önünde 10 dakika kadar muhabbet sonrası baktım ki ürünü almak istiyor ama bütçe sıkıntılı, Akdeniz Bölge Müdürü Yunus Dağıstanlı ile irtibat kurdum, yahu bu adamlar hakikaten öyle İNSAN adamlar ki ne yaptı ne etti bir şekilde çözmüşler vatandaşın işini. MÜŞLER diyorum çünkü ben görüşüm ricada bulunduktan sonra Ynus Müdürümün numarasını Ahmet kardeşimize verdim, 2 saat sonra Yunus Müdür bilgi verdi İŞLEM TAMAM diye.
Kapının önünde ayak üstü değim ki ''Bak kardeşim, özellikle ısıtma modunda kasa genleşme sesi yapar''
Ahmet kardeşim cevap verdi ''Abi benim evdeki LG Sirius da yapıyor''
Dedim ki ''Bak kardeşim ilk çalıştırdığında kompresör üst frekansta iken 3-5 dakika ses yapar''
Ahmet kardeşim cevap verdi ''Abi benim evdeki hep sesli çalışıyor''
E başka eleştirebileceğim bir şeyi de yoktu yani klimanın ne diyeyim
Kardeşimize şimdiden hayırlısı olsun diyelim.
Değerli Dostumuz
Hasan Günaydın bana bir İmzalı kitabını yollamış, Tesadüfler zinciri Ptt görevlsii kardeşim beni görmeden 5 dakika önce gelmişti sms, ben de ona dedim ki bana kitap gelecek, sağ olsun takip numarasını aldı ilgilenirim ben dedi. Bunu şu sebeple yazdım, Ahmet kardeşimizi bir dahaki görüşümüzde kliması takılmış olur muhtemelen, hemen kısaca görüşlerini alırım kendisinden sizler için