Adem Helvacı abinin bana hitaben paylaştığı videodan sonra ben de araştırdım. Midea 18000 BTU klima almaya karar verdim. Bugün evime gelip kurulumu yaptılar. Kurulum yaparken vakum mevzusunda 10 dk yeterli dediler. Ricam üzerine 20 dk yapıldı. Klima Wifi model istemiştim. Bölgede satışı yapan Musa bey ile görüştüğümde wifi modeli için fiyat aldım fakat wifi aparatı kutudan çıkmadı. Midea da görevli bir arkadaş ile görüştürdü kendisi aldığım cevap 300 TL civarında bir fiyat ile temin edilebileceği, yeni ürünlerde bu eklentinin mevcut olmadığıydı.
Satışı yapan Musa beyin ve beni onunla görüştüren Erinç beyin iyi niyetini bilmesem kutuları alıp götürün kardeş ben başka markanın wifi destekli (içinden sürpriz aparat eksikmiş denmeyecek) modelini alıyorum derdim. Bu olumsuzluğa rağmen satış ve montaj süresinde ilgilendikleri için teşekkür ederim.
Klima kurulumundan sonra açtım 10 dk denedim. 18000 btu klimayım ben diyip üfledi midea gayet iyi.
22 dereceye çekip fanı açınca biraz zorlandı ses yaptı, takoz da olmadığı için sanırım biraz ses yaptı ama öyle fazla bir gürültü yok.
Soğutma performansı derseniz 26 m2 de gayet iyi.
24 dereceye ayarlıyken anında serinlik üstüne sessizlik kısmından memnun kaldım.