Tüketicisini mutlu eden her emekçi dosta yürekten selam olsun. Bu gün yine bir mide montajı ulaştı bana harici kanaldan, yine takoz ve pipo takılmamış.
Beni ciddi üzen bu durum ile ilgili Servis Genel Müdürü ile bu gün görüşme sağladım. Vizyoner bir bakış açısına sahip olduklarını bir kere daha ispat eden FG Europe yetkililerine bir kere daha hayranlık ile baktım zira şu an henüz faaliyete geçme aşamasında polmadığı için açıklamamın doğru olmayacağı bazı fikirlerini paylaştılar ki bu ayrı bir mutluluk oldu benim için.
Çok şey katmışız firmaya ama dostlar bunu anladım.
FG Europe firmasının bu mecrada sesi çıkmasa da bizleri ve yorumları ne derece yakından takip ettiğini bu gün aldığım geri bildirimlerden bir kere daha anladım.
Bu takip tam anlamı ile ''Ne yapabiliriz? Daha iyisi için ne yapmalıyız? Aksaklıklar için ne tür önlemler almalı ve hangi eğitim programlarını düzenlemeliyiz'' gibi sonuçlara ulaşmak adına yapılmış ki o daha bir mutluluk oldu benim için.
Diyeceğim o ki dostlar doğru yoldayız. Bu kulübü kurmamın en önemli nedenlerinden birisinin düşündüğüm gibi olması kendi adıma ciddi bir başarı.
Başından beri ısrarla belirttiğim üzere
GERÇEK SON KULLANICI geri dönüşleri inanılmaz önemli.
Tüketicilerin artık nasıl ki REKLAM amaçlı yapılan çalışmalara güveni kalmadı ise, FİRMALARIN BİLE kâr amaçlı faaliyet gösteren kuruluşların sunduğu verilere güveni kalmadığının ve GERÇEK SON KULLANICI verilere ulaşmanın doğru yollarından birisinin bu olduğunu anladıklarını veya artık bizlere hak verdiklerini düşünüyorum.
T
tonat hocam sıkı bir yönetim kontrolü ile, GERÇEK kullanıcıların art niyet içermeyen pozitif ve negatif yorumlarını bu konu başlığı altında toplamaya gayret etmeye de devam edeceğim bu nedenle
NOT:
Art niyet içeren pozitif, gereksiz ve kasıtlı marka güzellemesi
Art niyet içeren negatif, rakip firma çıkarına kasıtlı marka karalaması