Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Çok affedersiniz ama münferit olayları bu şekilde yorumlamamız, işini doğru yapan arkadaşlara karşıda bir hak yeme oluyor, tabi bu hata yapanlarıda görmeyeceğimiz anlamına gelmez. Bu üzerinde durduğumuz konular, merkez ekipteki arkadaşlar ve bölge yöneticileri tarafından bayilere bildirilmektedir. Eksik vb durum olduğunda ilgili müdeahaleler bayi ve servislere yaz boyunca yapılmıştır, daha iyi olması içinde çalışılmaya devam etmektedir.
Bu konuya da açıklık getirmememiz gerektiğini düşünüyorum, saygılarımla
Söz konusu montaj fotoğrafları ilk geldiğinde başarılı montajdan dolayı kendinizin de memnun olduğunu yazmıştınız ki fotolarda kocaman delikler açıkça görünüyordu.
Söz konusu mesajınız şudur.

Bu montaj hatasını savunmak ya da görmezden gelmek firmaya iyilik değil kötülük olur. Ne zaman ki Adem abi şu mesajı attıktan sonra

konuyla ilgilenmek yerine direk ilk fotoları görür görmez siz müdahale ederseniz işte o zaman doğru bir hareket olacaktır.

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

Tugi136 

Süper Üye
20 Nis 2020
500
30
Erinç bey Merhaba. Geçen gün oturdum Adem abinin montaj videosunu tekrar izledim. Onun montajında alçıyı yapipta bizimkini yapmadan bırakmak Adem abiyi reklam aracı olarak kullanmak oluyor mu olmuyor mu ? Bizde bilirdik 1000 Tl daha ucuza LG alıp bağlatmak. Biz burada takip ettiğimiz güvendiğimiz insanın tavsiyelerini videolarını önerilerini takip ederek alıyoruz cihazı.
Söz konusu montaj fotoğrafları ilk geldiğinde başarılı montajdan dolayı kendinizin de memnun olduğunu yazmıştınız ki fotolarda kocaman delikler açıkça görünüyordu.

Bu montaj hatasını savunmak ya da görmezden gelmek firmaya iyilik değil kötülük olur. Ne zaman ki Adem abi şu mesajı attıktan sonra

konuyla ilgilenmek yerine direk ilk fotoları görür görmez siz müdahale ederseniz işte o zaman doğru bir hareket olacaktır.
Başkan bana mı kızdın firmaya mı onu anlamadım ? Benim demek istediğim madem Adem Helvacı Adem Helvacı abinin alçısı yapıldı benimkide yapılsın. Yapılmayacaktı o zaman niye video çekildi niye YouTube atıldı ? Takozlar niye takılmadı hadi diyelim üstte yer yoktu sığmaz diye takmadılar takozları niye bırakmadılar. Ben şimdi taşınsam takoz takacak alan olsa takoz almaya mı gideceğim ?

İster yaparlar ister takarlar isterse hiç yapmasınlar. Benim öğrendiğim şu olacak reklamla gerçek çok farklı her konuda firmada olduğu gibi.

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47
Erinç bey Merhaba. Geçen gün oturdum Adem abinin montaj videosunu tekrar izledim. Onun montajında alçıyı yapipta bizimkini yapmadan bırakmak Adem abiyi reklam aracı olarak kullanmak oluyor mu olmuyor mu ? Bizde bilirdik 1000 Tl daha ucuza LG alıp bağlatmak. Biz burada takip ettiğimiz güvendiğimiz insanın tavsiyelerini videolarını önerilerini takip ederek alıyoruz cihazı.

Başkan bana mı kızdın firmaya mı onu anlamadım ? Benim demek istediğim madem Adem Helvacı Adem Helvacı abinin alçısı yapıldı benimkide yapılsın. Yapılmayacaktı o zaman niye video çekildi niye YouTube atıldı ? Takozlar niye takılmadı hadi diyelim üstte yer yoktu sığmaz diye takmadılar takozları niye bırakmadılar. Ben şimdi taşınsam takoz takacak alan olsa takoz almaya mı gideceğim ?

İster yaparlar ister takarlar isterse hiç yapmasınlar. Benim öğrendiğim şu olacak reklamla gerçek çok farklı her konuda firmada olduğu gibi.
Sana olur mu tepkim elbette montajı eksik yapan firmaya

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Ben sahsen kablo israfi olmamasi icin bu politikayi begendim lazim olan yere servis daha uzun kablo ile montaj yapar.

Ayrica 3 adet xiaomi termometrem geldi yatak odalari ve salona koydum bakalim klimanin olduğu ortam ile aralarinca kac derece fark olacak evimde suan resmen uzay cagi yaşıyorum :)

P_20210828_172319.jpg

Screenshot_20210828-173428359.jpg

3 adet mi home ile izlenebilen termometre ve nem olcme cihazi 120 tl gibi bir fiyatla hepsiburadadan aldim
Aaaa çok güzel fikir, Xiaomi ürünlerini seviyorum zaten, güvenlik sistemim var evde ama kamera desteği yoktu o yüzdem xiaomi den Mi Home Security 360 kamera almıştım, sonra dijital baskülünü aldım, sonra koşu bandını aldım vs bak bunları aklıma düşürdün şimdi :kas

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba,
Adem Bey'in tavsiyelerini inceleyerek 12000 btu Midea klima aldık yaklaşık bir ay önce. İstanbul'da ikamet ediyoruz. Dominant İklimlendirme aracılığıyla aldık. Çok kısa bir sürede çok temiz bir montaj yapıldı, teknik servisi takdir ettik bu konuda. Klimanın takılacağı yerin oldukça uygun durumda olması da sanırım teknik ekip için kolay olmuştur, çok kısa bir boruyla hemen balkona çıktı çünkü. Vakumlama konusunda biraz endişeliydim doğrusu, bu tip şeylerden pek anlamıyorum maalesef. Ekip "Tabii ki vakumlama yapacağız, bu cihazlar başka türlü çalışmaz." dedi ve titizlikle çalıştılar. Sanıyorum makul bir fiyata aldık. Wifi kiti için ekstra ücret alınmadı. Hatta ben duruma şaşırdım fakat kitin ücretle satılması da servistekileri şaşırttı. Bilemiyorum nasıl bir durum var.

Netice olarak belirtmeliyim ki hem üründen hem de servisten memnun kaldık. Arayış içinde olan varsa tavsiye ederiz. Başta Adem Bey olmak üzere sitedeki arkadaşlara da teşekkür ederiz.
Güzel günlerde kullanmanızı diliyorum.
İYİ de olsa KÖTÜ de olsa tecrübelerinizi bu başlık altında paylaşmanız inanın çok önemli.
Firmaya karşı çok ciddi bir psikolojik baskı kuruyoruz bu sayede.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Tugi'm arada beni de gömmüşsün :kiskis

Abi ben hiç reklam faaliyetlerine alet olur muyum sizce?

Öyle olsa senin bile çok beğendiğin montaja ben itiraz eder miyim?

Ben FG de şunu görüyorum.

Eksikleri var ama art niyetleri yok, o nedenle elimden geldiğince mülayim tavır içerisindeyim ancak arka planda kopan fırtınaları hiç biriniz bilmiyorsunuz :)

Eğer firma yöneticilerinin GERÇEK iyi niyetlerine ve dürüstlüklerine güvenim olmasa sizce bu markadan forumumuzda halen bu derece bahsediyor olur muyuz?

Neden ısrarla herkesin İYİ ve KÖTÜ tüm tecrübelerini bu başlık altında toplamak istiyoruz mesela?

Bu konu başlığı dışarıdan bakıldığında reklam amaçlı algılanabilir ancak belki farkında olmayabilirsiniz bu başlık firma için inanılmaz bir psikolojik baskı aracı.

Bir başarıyı elde etmek değil onu elde tutmaktır zor olan.

50 sayfaya yaklaşmış, 15 binden fazla görüntülenmiş, 600 den fazla mesaj almış bir konuda bu güne kadar istisna eften püften hatalar dışında konuda ürünlerle ilgili olumsuz bir yorum olmaması demek, o olumsuzluğun olmamasının devamı için çok büyük direnç göstermek demektir ki yöneticileri de bunun için mücadele ediyorlar.

Ben de çok şey öğreniyorum mesela ithal gruplardaki işleyişlerin bazı noktalardaki farklılıklarına dair. Mesela Doğur ve Güneydoğu da işleyiş buradakinden farklı ve bu benim itiraz ettiğim, firmanın bu itirazları dikkate alıp aksiyon almak üzere harekete geçtiği bir konu.

Ben size çok başında yazmıştım. Bu firma beni başına dert aldı farkında değil :kiskis

Ben sizin işleri sadece ilettim ve takip ediyorum. Siz zannediyor musunuz ki ben unuttum veya görmezden geliyorum :kas

T Çevrimdışı

Tugi136 

Süper Üye
20 Nis 2020
500
30
Tugi'm arada beni de gömmüşsün :kiskis

Abi ben hiç reklam faaliyetlerine alet olur muyum sizce?

Öyle olsa senin bile çok beğendiğin montaja ben itiraz eder miyim?

Ben FG de şunu görüyorum.

Eksikleri var ama art niyetleri yok, o nedenle elimden geldiğince mülayim tavır içerisindeyim ancak arka planda kopan fırtınaları hiç biriniz bilmiyorsunuz :)

Eğer firma yöneticilerinin GERÇEK iyi niyetlerine ve dürüstlüklerine güvenim olmasa sizce bu markadan forumumuzda halen bu derece bahsediyor olur muyuz?

Neden ısrarla herkesin İYİ ve KÖTÜ tüm tecrübelerini bu başlık altında toplamak istiyoruz mesela?

Bu konu başlığı dışarıdan bakıldığında reklam amaçlı algılanabilir ancak belki farkında olmayabilirsiniz bu başlık firma için inanılmaz bir psikolojik baskı aracı.

Bir başarıyı elde etmek değil onu elde tutmaktır zor olan.

50 sayfaya yaklaşmış, 15 binden fazla görüntülenmiş, 600 den fazla mesaj almış bir konuda bu güne kadar istisna eften püften hatalar dışında konuda ürünlerle ilgili olumsuz bir yorum olmaması demek, o olumsuzluğun olmamasının devamı için çok büyük direnç göstermek demektir ki yöneticileri de bunun için mücadele ediyorlar.

Ben de çok şey öğreniyorum mesela ithal gruplardaki işleyişlerin bazı noktalardaki farklılıklarına dair. Mesela Doğur ve Güneydoğu da işleyiş buradakinden farklı ve bu benim itiraz ettiğim, firmanın bu itirazları dikkate alıp aksiyon almak üzere harekete geçtiği bir konu.

Ben size çok başında yazmıştım. Bu firma beni başına dert aldı farkında değil :kiskis

Ben sizin işleri sadece ilettim ve takip ediyorum. Siz zannediyor musunuz ki ben unuttum veya görmezden geliyorum :kas
Benim sana lafım yok abi zaten sana yönelik bir cümle kurmadım ☺️

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51

Özgür'üm bu firma ilginç bir şekilde gelecek vaat ediyor. Forum olarak ayrı, vatandaş olarak ayrı destek vermeye çalışmamın nedeni bu.
En önemlisi ne biliyor musunuz? Son yayınladığım Daıkın videosundaki yöneticiler gibi değil tavırları.

Bakın mesajların geçmişine, bizim yakaladığımız hataların TAMAMI hep servis ve montaj kaynaklı hatalar.

1-2 can dostumuzun tespitleri haricinde ARIZA olarak veya PERFORMANS olarak hiç geri dönüş var mı? Yok.

Şimdi bize ne düşüyor biliyor musun kardeşim? Bu kalite çizgisini bozmamaları için baskıyı daha da arttıracağız.

O nedenle geçen sene söz verdim herkese, 2022 yazına girmeden evvel yeni parti ürünlerden rastgele bir tane seçip sökmelerini isteyeceğim ve fotolarını çekeceğim. Bakalım ''ilk parti harika mükemmel oooh isim yaptık markayı duyurduk miiisss, şimdi bu sene alt kod kompresörler ile üretilmiş klimaları daha yüksek fiyata satalım'' demeye cesaret edecekler mi? :)

Geri
Üst Alt