Erinç bunlar çok önemli ve aslında çok hassas olduğumuz konulardaki dönüşler ve bu sitem yüklü dönüşleri ilk defa almıyoruz biliyorsun.
Biz sanki günah keçisi gibi sürekli sana çemkiriyoruz burada lakin benim firma ile direkt bağlantı halinde olmayı doğru bulmadığımı biliyorsun. Biz sana çemkiriyoruz ki sen ilgilen bu işlerle.
Dışarıdan bir göz ile bakıyorum ve ister istemez taraf oluyorsun, yadırgamıyorum da bu durumu neticede firma adına buradasın lakin
M
milliulku çok ciddi anlamda haklı ve boş sitemler de değil bunlar.
Günün sonunda tüketiciyi mutlu ediyorsunuz herkesin yüzü gülüyor harika da be kardeşim hakikaten BÜYÜK olarak kabul edilen bir firmanın biz genel müdürüne ulaşmak istemiyoruz ki yahu altı üstü müşteri hizmetlerinden birisi karşımıza çıksın da aklımıza takılan soruları cevaplasın istiyoruz.
Bu gerçekten çok büyük eksik abi samimiyetle yazıyorum ki benim gibi tüketiciye denk gelseniz vallahi ürün satamazsınız ben kılkuyruk adamım almam yani.
Dün oto yıkatmak için bir yere gittim sıra var mı diye sordum ve ''Elimdeki araba bitiyor abi'' cevabını aldım.
Tamam dedim bekledim, oraya buraya bakın bakın araba bitmiyor bir türlü. Eleman arada bırakıyor gidip arkadaşı ile telefonda bir şeyler bakıyor gülüyorlar vs.
Araba bitti elemanla göz teması kurmaya çalışıyorum yahu 25 dakika ayakta bekledim kapıda. Herif hiç bir şey demeden gitti oturdu yaktı bir sigara vs
Yahu abi, dinlenecektir, mola verecektir en doğal hakkıdır fakat buradaki en büyük problem ne biliyor musun?
İLETİŞİM!!!
Basit bir göz teması sağlarsın, el hareketi ile hemen bir çakmak işareti yapar ve ''Abi bitti, sigara içip geliyorum'' bilgisi verirsin oturup bekleyeyim ama sen beni umursamazsan ben seni neden umursayayım?
Hoooop arabaya yükledim çıkarttığım eşyaları, kapattım bagajı, anladılar gidiyor olduğumu arkamdan sesleniyorlar gel bitti diye.
Doğru söylüyorlar. BİTTİ.
bende o firma bitti abi beni ıslak odunla dövsünler bir daha gitmem oraya.
''Adem Helvacı ne kaprisli adamsın'' der gibi olabilirsiniz lakin haklı olduğumu siz de biliyorsunuz.
Günümüzde en çok ihtiyaç duyduğumuz ve eksikliğini hissettiğimiz unsur kesinlikle SAYGI
Tüketiciye saygı
insana saygı
ulaşabilmek isteme hakkına saygı
Kaliteli mal kullanma isteğine saygı
vs vs
Senden beklentimiz büyük sevgili Erinç
FG Europe yetkililerine de seslenmek lazım. Erinç burada Gönüllülük esası doğrultusunda hareket ediyor ama elinden gelen de belli.
Peki abi bu işin resmi bir adı sanı etkisi yetkisi yok mu? Olamaz mı?