The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,296
Kişi ticari olarak kendisi insiyatitifi ile indirim yapmış, bu forum indirimini geçersiz kılmaz. Ayrıca daha önce yazdığım gibi bu kişiler için gerekli müracaatlar yapıldı resmi yetkili bayi değil. FGEUROPE'UN BÖYLE BİR BAYİSİ YOK. ŞUAN TÜKETİCİYİ YANILTIYOR. ÜRÜNÜ ALDIKTAN SONRA O KİŞİ SİZİNLE MUHTEMELEN MUHATTAP OLMAYACAKTIR
Yalnız n11 de elruha-pazarlama ismiyle geçen firma FGEUROPE sitesinde aynı adresle kayıtlı yetkili satış bayi olarak gözüküyor. FGEUROPE sitesinde Şanlı Urfa yetkili satış bayisi adıda Hizmet Klima :alala

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Yalnız n11 de elruha-pazarlama ismiyle geçen firma FGEUROPE sitesinde aynı adresle kayıtlı yetkili satış bayi olarak gözüküyor. FGEUROPE sitesinde Şanlı Urfa yetkili satış bayisi adıda Hizmet Klima :alala
Benim ulaştığım bilgiler ile ben bayinin bilgilerine ulaşamamıştım El ruha yazıyorçünkü, Teşekkür ederim. O bayi bir bayinin alt bayisi çıktı ve bayi gerekli düzeltmeleri yaptı.Kafa karıştırması ve yarattığı durum için kendi adıma özür dilerim. Bu yorumların her biri çok değerli yorumlar. Ne Forumumuz için nede FGeurope için tüketici alayehine bir durum söz konusu asla olamaz. Sizlerin katkıları için teşekkür ederim.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,296
Benim ulaştığım bilgiler ile ben bayinin bilgilerine ulaşamamıştım El ruha yazıyorçünkü, Teşekkür ederim. O bayi bir bayinin alt bayisi çıktı ve bayi gerekli düzeltmeleri yaptı.Kafa karıştırması ve yarattığı durum için kendi adıma özür dilerim. Bu yorumların her biri çok değerli yorumlar. Ne Forumumuz için nede FGeurope için tüketici alayehine bir durum söz konusu asla olamaz. Sizlerin katkıları için teşekkür ederim.
Rica ederim hocam ne demek, belki eski distribütörden kalma ürünleride vardır diye aklıma geldi benim. Tam olarak bilmiyorumda eski distribütörle anlaşması olan bayiler FGeurope ile de anlaşmış olabilirler.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kişi ticari olarak kendisi insiyatitifi ile indirim yapmış, bu forum indirimini geçersiz kılmaz. Ayrıca daha önce yazdığım gibi bu kişiler için gerekli müracaatlar yapıldı
Aksiyon alınmış 1000 TL zam gelmiş kaçak göçek değilki satışı yapan midea yetkili bayi

pazar yerinden almayın garanti kapsam dışı vs ben midea klima alacağım eski yeni distribütör diye kaldıki

Faturalı garantili bilindik marka mı merdiven altı firma mı midea pazar yerinden kendi bayisinden alacağız kurulum hariç öyle olursa sıkıntı olur servis yüksek fiyat çeker boru vs girdimi diye sevgili Erinç Erinç bey işiniz pazarlama ama

pazar yerinden alırsan servis vs sıkıntı olur bu olmadı servis ağı oturmamış standart montaj ücreti yok

ürün midea yetkili bayisinden alınmış ise olay bitmiştir hertürlü müşteriye yardımcı olmak göreviniz..
çamura battı yan battı olmaz..

Ekran-Alintisi7cdeee090090462d.png

H Çevrimdışı

hardcrss

Aktif Üye
26 May 2021
136
33
Bugün servis klimayı getirip montajını yaptı, montaj sırasında bi kaç tane fotograf çektim.
klimayı fgeurope nın internet sitesinden, benim bulunduğum bölgede midea klimanın satışını yapan Ayışığı klimadan wifi dahil olarak satın aldım (satın aldığım fiyatı yazmanın doğru olup olmağını bilemediğimden yazmadım), satışını ve yetkili servis hizmetini veriyorlarmış.
Ben klimanın salondaki büyük duvara takılmasını istiyordum ama servis elemanları vinç çağırırsanız neden olmasın diyince bende onların tavsiye ettiği yere takılmasını istedim, montaj sırasında bakır borunun uzunlugu yetmedi, toplamda 5 metre kullanıldı (ekstradan kullanılan 1 metre için 175 tl ödedim), montaj ortalama 2 saate yakın sürdü.
Garibime giden olay, servis elemanlarının klimanın garantisi hakkında bilgileri yoktu, telefonda konuştuğumun kadın iç ünitenin 2 yıl, dış ünitenin 5 yıl garantisi olduğunu söylemişti, kaç paraya satın aldığımıda bilmiyorlardı, klimayı onlardan satın aldığım için bilmemeleri garibime gitti, garanti kağıdı yada fatura gibi birşey vermediler elimde sadece servis in montaj kağıdı var, servis elemanı bu formun garanti yerine geçtiğini söyledi (tam bu kısmı yazarken faturayı neden sormadığım aklıma geldi, çünki klimanın ödemesini montaj bittikten sonra nakit olarak yaptım, neyse yarın arayıp faturayı sorucam).

12eb1d81b887500ef.jpg
2b1a612d9b9455636.jpg
3ab3f1c96b8bf5df5.jpg
47b5448e501290b20.jpg
5f95594ca33f4a1b1.jpg
602d8049edb336d74.jpg
7fedff0175325a636.jpg
81d7818d2331e136b.jpg
9c2dd121c5a485ccb.jpg
10f659adea968a6c96.jpg
11cb9b391a1f24b7dc.jpg
12a9977a436eb24c4e.jpg
Hayırlı olsun, klimalarda 5 metreden sonra her 1 metre için gaz sarjı gerekiyor, üretici bunu demesine rağmen servisler yapmıyor.

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Aynen 1000 tl zam gelmiş sen deyince baktım ??
Tavsiye forumunun gücü fiyatı yukarı çekti tam tersi olmalıydı :kiskis bayi ile fiyat çakışınca 1000 TL zam ne kadar iyi olursa olsun midea almam artık bu aksiyon iyi olmadı yani heryerde fiyat şişer iki tık bir alo 1000 TL zam bari 3-5 gün sonra aksiyon alsalardı ?

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Tavsiye forumunun gücü fiyatı yukarı çekti tam tersi olmalıydı :kiskis bayi ile fiyat çakışınca 1000 TL zam ne kadar iyi olursa olsun midea almam artık bu aksiyon iyi olmadı yani heryerde fiyat şişer iki tık bir alo 1000 TL zam bari 3-5 gün sonra aksiyon alsalardı ?
Size DM den bilgilerimi verdim, duruma başka firmalar gibi bakılıyor sizi çok iyi anlıyorum. Aradığınızda görüşüyor oluruz, gördüğünüz gibi çok basit bir durum yok orda. Bir bayinin hatası ve düzeltmesi var, görüşmek üzere

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Size DM den bilgilerimi verdim, duruma başka firmalar gibi bakılıyor sizi çok iyi anlıyorum. Aradığınızda görüşüyor oluruz, gördüğünüz gibi çok basit bir durum yok orda. Bir bayinin hatası ve düzeltmesi var, görüşmek üzere
Bunu alacaktım vazgeçtim belki buda hatalı girilmiştir bayi hatası sonra başım ağırmasın iyisimi X markaya bakayım ilgilendiğiniz için teşekkürler... çok yardımcı oldunuz .. doğru güncelleme düzeltme sadece
önemli değil anlıyorum şirket poltikası karışık işler. size kolay gelsin hayırlı işler...

Ekran-Alintisi5645f017c0a63fc8.png

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Kulüp üyelerinin sayısı arttıkça, firmaya baskımız da doğru orantılı artacaktır.

Firma bence bu senenin sonunda masaya oturup takkeleri öne koyacak ve 2021 bize ne verdi, biz vatandaşa ne sunabildik diye düşünmeli, bayi politikaları elden geçirilmeli.

Bizim insanımız tuttu mu bırakmaz, bıraktı mı kimse bir daha tutturamaz, halkın sesine ve uyarılarına dikkat etmek gerekir.

Adını anmadığım markada da bu bayi işlerinden hiç haz etmezdim..

Erinç Çevrimdışı

Erinç

Aktif Üye
25 Kas 2020
262
39
Bunu alacaktım vazgeçtim belki buda hatalı girilmiştir bayi hatası sonra başım ağırmasın iyisimi X markaya bakayım ilgilendiğiniz için teşekkürler... çok yardımcı oldunuz .. doğru güncelleme düzeltme sadece
önemli değil anlıyorum şirket poltikası karışık işler. size kolay gelsin hayırlı işler...

Ekran-Alintisi5645f017c0a63fc8.png
Size numaramı ilettim, TEKRAR söylüyorum , burda şirket politikası yok, sadece yanıltıcı fiyat paylaşan bir bayi var, düzeltme bu yönde yapılmış oldu ve bayiye gerekli uyarılar yapıldı. Bu forum araclığı ve birçok diğer kanaldan müşteriler bu ürünü aldı ve bizlere memnuniyetlerini iletiyorlar. Ben kişisel tüketici Erinç oarak burda çokkez uyardım sizlerin mağdur olmaması için. Siz iyi niyetle yaklaşıp bana ulaşmış olsaydınız gene en doğru, montajında ve sonrasında sorun yaşamayacağınız şekilde ve de diğer forum üyelerimize nasıl yapılmışsa sizle de özelolarak ilgilenerek ve tabiki indirim yapılarak ürüne ulaşmanızı sağlardımki bunu bu forum üyeleri için sağlıklı olduğum sürece her zaman yapmak için gayret edeceğim.

C Çevrimdışı

coolfighter

Aktif Üye
19 Tem 2021
74
42
Herkese merhaba. Herkesin aksine kışın ısınma için klima tavsiyesi istiyorum mümkünse. Oda 28 m2 yalıtımsız bina 3. kat. 12K ile ısınmak mümkün müdür. Isınmak için hangi modeli almalıyım. Aşırı sıcağı sevmiyoruz ailece. Yazın hiç çalışmayacak evde yaşlı anne babaya klima dokunmakta. Elektrik tüketimi ne olur acaba. Ortalama 3-4 ay çalışır sanırım. Bu şekilde tavsiye verirseniz memnun olurum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt