Bugün servis klimayı getirip montajını yaptı, montaj sırasında bi kaç tane fotograf çektim.
klimayı fgeurope nın internet sitesinden, benim bulunduğum bölgede midea klimanın satışını yapan Ayışığı klimadan wifi dahil olarak satın aldım (satın aldığım fiyatı yazmanın doğru olup olmağını bilemediğimden yazmadım), satışını ve yetkili servis hizmetini veriyorlarmış.
Ben klimanın salondaki büyük duvara takılmasını istiyordum ama servis elemanları vinç çağırırsanız neden olmasın diyince bende onların tavsiye ettiği yere takılmasını istedim, montaj sırasında bakır borunun uzunlugu yetmedi, toplamda 5 metre kullanıldı (ekstradan kullanılan 1 metre için 175 tl ödedim), montaj ortalama 2 saate yakın sürdü.
Garibime giden olay, servis elemanlarının klimanın garantisi hakkında bilgileri yoktu, telefonda konuştuğumun kadın iç ünitenin 2 yıl, dış ünitenin 5 yıl garantisi olduğunu söylemişti, kaç paraya satın aldığımıda bilmiyorlardı, klimayı onlardan satın aldığım için bilmemeleri garibime gitti, garanti kağıdı yada fatura gibi birşey vermediler elimde sadece servis in montaj kağıdı var, servis elemanı bu formun garanti yerine geçtiğini söyledi (tam bu kısmı yazarken faturayı neden sormadığım aklıma geldi, çünki klimanın ödemesini montaj bittikten sonra nakit olarak yaptım, neyse yarın arayıp faturayı sorucam).