Adem Bey midea prime almak istiyorum yardımcı olur musunuz İzmir Torbalı da oturuyorum forumda yeniyim
Yaşar bey dm den iletişim ve adress bilgilerinizi atar mısınız, veya erincmark@gmail.com a . Size bölge müdürü Orkun beyin beyin ulaşmasını sağlayalım.Adem Bey midea prime almak istiyorum yardımcı olur musunuz İzmir Torbalı da oturuyorum forumda yeniyim
Dm ile nasıl iletişime geçerim bı türlü mesaj atmayı ogrenemedimYaşar bey dm den iletişim ve adress bilgilerinizi atar mısınız, veya erincmark@gmail.com a . Size bölge müdürü Orkun beyin beyin ulaşmasını sağlayalım.
Siz direkt bana mail atın o zamanDm ile nasıl iletişime geçerim bı türlü mesaj atmayı ogrenemedim
Mail attım üstadYaşar bey dm den iletişim ve adress bilgilerinizi atar mısınız, veya erincmark@gmail.com a . Size bölge müdürü Orkun beyin beyin ulaşmasını sağlayalım.
Erinç kardeşim ilgilenmiş sizinle, yardımcı olabileceğim bir durum olursa yazarsınızAdem Bey midea prime almak istiyorum yardımcı olur musunuz İzmir Torbalı da oturuyorum forumda yeniyim
Süreç ile ilgili fotolarla destekli bir değerlendirme bu başlık altında bekliyorum sizden mümkünseAdem abinin tecrübesine güvenerek bende sipariş verdim, yarın getirip kuracaklar bakalım
Her bayii de farklılık göstersede Wifi Dongle olmadan kaça aldınız acaba klimayı.Merhaba. yeni takdırdığım 12000 cihaza wifi dongle verilmedi. tahmin 600 tl bir fiyatmış ama kesin konuşulmadı. bu dongle özel üretim bir parça mıdır yoksa piyasada bulunan herhangi bir dongle uyum sağlar mı?
Klimayı ECO MOD da tutup iç ünite fanını otomatik moda ayarlarsanız 20 m2 oda için konuşuyorum yalıtımlı bina Antalya Manavgat ta 15 dk içinde dış ünite sesi zor duyulur seviyelere iniyor. Ancak takip ettim bu ayarda klima zemini set edilen 27 derecede tutuyor tavan noktası set değerine göre 3 derece civarı daha yüksekte tutuyor klima. ECO MOD dan cıkartılırsa tavan dahil heryeri set değerine ulaştırmaya çalışıyor buda tüketimi arttırıyor.Akşam saatlerinde sesi kısılıyor ama öğle ve ikindinin tamamı bu gürültü ile geçiyor.
Antalya sıcağı da muhtemelen bu seste etken.
7-24 klima da kullanmak istemiyorum açıkçası günde 10-12 saat kesintisiz kullanıyorum. Mecbur çekicez bu sesi. Diğer odada 2016 model midea mission var, yüksek frekansta bu sesin yarısı bile yok. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Klimayı ECO MOD da tutup iç ünite fanını otomatik moda ayarlarsanız 20 m2 oda için konuşuyorum yalıtımlı bina Antalya Manavgat ta 15 dk içinde dış ünite sesi zor duyulur seviyelere iniyor. Ancak takip ettim bu ayarda klima zemini set edilen 27 derecede tutuyor tavan noktası set değerine göre 3 derece civarı daha yüksekte tutuyor klima. ECO MOD dan cıkartılırsa tavan dahil heryeri set değerine ulaştırmaya çalışıyor buda tüketimi arttırıyor.
İrfan bey T tonat beyde herkes gibi foruma özel %15 indirimden faydalandı. İletişim bilgilerinizi ve ilinizi paylaşırsanız benimle sizede yardımcı olması için yetkili arkadaşları bilgilendirebilirim. Saygılarımla iyi günler.Her bayii de farklılık göstersede Wifi Dongle olmadan kaça aldınız acaba klimayı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Klimayı ECO MOD da tutup iç ünite fanını otomatik moda ayarlarsanız 20 m2 oda için konuşuyorum yalıtımlı bina Antalya Manavgat ta 15 dk içinde dış ünite sesi zor duyulur seviyelere iniyor. Ancak takip ettim bu ayarda klima zemini set edilen 27 derecede tutuyor tavan noktası set değerine göre 3 derece civarı daha yüksekte tutuyor klima. ECO MOD dan cıkartılırsa tavan dahil heryeri set değerine ulaştırmaya çalışıyor buda tüketimi arttırıyor.
Şu an ev genelini soğutmak için farklı bir klima çalıştığı için emiş ve üfleme sıcaklığını söyleyemeyeceğim ne yazıkki. Ancak tüketiminden bahsedersek maksimum görünen 1400 watt minimum ECO MOD ve otomatik fan modunda 20 m2 oda kullanımında 110 watt gördüm.Merhaba, anladığım kadarıyla midea prime klima özelinde eko moddan bahsetmişsiniz.
Klimanızı eko modda ve normal modda kullanırken ağız çıkış sıcaklığını, emiş sıcaklığını ve anlık tüketilen elektrik verisini ölçüp paylaşma imkanınız varmıdır acaba.
merhaba hocam wifi için çok fazla fiyat istemişlerMerhaba. yeni takdırdığım 12000 cihaza wifi dongle verilmedi. tahmin 600 tl bir fiyatmış ama kesin konuşulmadı. bu dongle özel üretim bir parça mıdır yoksa piyasada bulunan herhangi bir dongle uyum sağlar mı?
Teşekkür ederim. Fiyatı resmi almamıştım zaten. Servis tahmini 600 gibi deyince onu aktardım.merhaba hocam wifi için çok fazla fiyat istemişler
Fg europe nin verdiği fiyat 250+KDV