RobustSwart
Yeni Üye
- 27 Tem 2021
- 12
- 39
Adem abi sağolsun videomuzu da yapmış.
Konudan bağımsız bu klimanın dış ünite sesinden memnun musunuz hocam benimki biraz fazla gibiMerhaba. yeni takdırdığım 12000 cihaza wifi dongle verilmedi. tahmin 600 tl bir fiyatmış ama kesin konuşulmadı. bu dongle özel üretim bir parça mıdır yoksa piyasada bulunan herhangi bir dongle uyum sağlar mı
yok. sessiz sayılır üstad. tabi motor çalışıyor, fan var sıfır sessizlik denemez. izmir deki evde 18000 var. nispeten daha gürültülüKonudan bağımsız bu klimanın dış ünite sesinden memnun musunuz hocam benimki biraz fazla gibi
Merhaba. yeni takdırdığım 12000 cihaza wifi dongle verilmedi. tahmin 600 tl bir fiyatmış ama kesin konuşulmadı. bu dongle özel üretim bir parça mıdır yoksa piyasada bulunan herhangi bir dongle uyum sağlar mı?
Benimkinin yüksek frekanstaki sesi bu.
Biraz rahatsızım.
Cam önü olduğu için belli bir sesi kabul ediyordum zaten ama bu biraz fazla geldi. Bu odanın balkonu yok hocam başka nereye takıldı dış ünite bilemedim.Klimanın cam önü olmamasını bu yüzden öneriyorlar demek ki. Hem balkon gibi üstü kapalı alan dışına dış ünite takmak yasak diye biliyordum ben.
Odanın veya soğuttuğunuz alanın Adem Helvacı abinin bahsettiği odadaki kütle ısısı azalınca klimanız %30'un altındaki güçlere inecektir diye tahmin ediyorum. O zaman bu ses konusu çok sessiz bir ortam olmadıkça size kendini hissettirmeyecektir muhtemelen.Cam önü olduğu için belli bir sesi kabul ediyordum zaten ama bu biraz fazla geldi. Bu odanın balkonu yok hocam başka nereye takıldı dış ünite bilemedim.
Akşam saatlerinde sesi kısılıyor ama öğle ve ikindinin tamamı bu gürültü ile geçiyor.Odanın veya soğuttuğunuz alanın Adem Helvacı abinin bahsettiği odadaki kütle ısısı azalınca klimanız %30'un altındaki güçlere inecektir diye tahmin ediyorum. O zaman bu ses konusu çok sessiz bir ortam olmadıkça size kendini hissettirmeyecektir muhtemelen.
Ama sadece odayı kullanırken açıyorsanız bu durum geçici değil ne yazık ki. Dış üniteden yüksek güç kullanımda bu seviye ses oldukça az bile. Ben arada 3 metre genişliğinde balkon ve 1 kat olmasına rağmen alt işletmenin dış ünite sesini bütün evde duyabiliyorum. Kendi klimamın dış ünitesinin sesini turbo modda bile zor duyuyorum. Benim klimam da Midea üretimi Airfel.
Pencere önü olunca Inverter %30 kullanıma inince ses kesilir diye umut ediyorum.
Benimkinin yüksek frekanstaki sesi bu.
Biraz rahatsızım.
Size DM den yazdım neler yapabiliriz konuşalımAkşam saatlerinde sesi kısılıyor ama öğle ve ikindinin tamamı bu gürültü ile geçiyor.
Antalya sıcağı da muhtemelen bu seste etken.
7-24 klima da kullanmak istemiyorum açıkçası günde 10-12 saat kesintisiz kullanıyorum. Mecbur çekicez bu sesi. Diğer odada 2016 model midea mission var, yüksek frekansta bu sesin yarısı bile yok. İyi dilekleriniz için teşekkürler.
üstad, bu cihazla klima arasındaki iletişimi nasıl yapıyorsunuz? klima zaten wifi hazır geliyor tek eksik dongleZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Kullanıyorum ve oldukça memnunum. Klimayı uzaktan kontrol etmeye, şu saatte açıl kapan şu dereceye ayarla veya hava şundan sıcaksa şunu soğuksa şunu yap gibi dongle'lara göre daha iyi. TV'yi falan da ekleyebiliyorsunuz.
Orijinal kumandası gibi infrared kontrolleri ile.üstad, bu cihazla klima arasındaki iletişimi nasıl yapıyorsunuz? klima zaten wifi hazır geliyor tek eksik dongle
Resimler: