Mevzular (Siyaset)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bu Forum belli AKP yi hiç sevmiyor,aleyhte yazanlara da gıcık oluyorlar,bunları şutlamak
içinde fırsat kolluyorlar,kural mural onay filan derken,açıkçası aba altından sopa gösteriyorlar:sopa1
Can abi forum tarihinde senin kadar sopa gösteren olmamıştır :kop

Verin odunu gitsin beyler yaw :sopa1

:kiskis

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw elim alışmış işte
mevzular ciddi olsa da,bizim için işi artık gırgıra boğmak çok daha iyi oluyor,ciddi meseleler bizi
bozar abi,sağa sola bakınca işin ciddiyeti kalmıyor yaw,her şey adeta şaka gibi:haha

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,234
AYRI ALAN ifadesi herkesin görüşüne açık mı olacak yoksa siyasi yazı yetkisi olanların göreceği bir bölüm mü olacak?
Bu bölümde konu,mesaj yazmak için belirli şart konulacak. (içeriği herkes görebilecek)

Anket evet çıkarsa şartları konuşmaya başlarız.

Sms onayı+Mesaj sayısı+Üyelik süresi şartlarını koşabiliriz. Amaç trolleri bu alandan uzak tutmak ve alanın kalitesini muhafaza etmek.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw burası TF veya DH değil ki,kim Trol ya da Fake v.s???
bu muhabbetlere katılan üyeler belli,kimisi AKP yanlısı
kimisi de karşı taraf dan!

yoksa benmi olayı henüz çakazlamadım:hmm

ancak sanırım belli ki Yönetimin bu konuda bazı çekinceleri/sıkıntıları var,ipin ucu kaçarsa diye!
o zaman hiç düşünmeyin kapatın gitsin,Anket filan gerekmez

Bu sefer de denetim bence ciddi zorlaşır,çünkü hangisi siyasi hangisi değil,işi gücü bırak
bunları denetle!

şimdi geldik işin daha da pratiğine Benzine 1 lira zam geldi,sonra Dolar 10 kağıda çıktı gibi
bir sürü şeyler oluyor bu memleket de yaw,sonra "siyaset yapma" diyen adamı döverler:haha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler ANKET nerede yaw??
yoksa bana anket manket filan yokmudur

bu arada ben hala SMS doğrulamasını beceremedim gitti

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
yaw burası TF veya DH değil ki,kim Trol ya da Fake v.s???
bu muhabbetlere katılan üyeler belli,kimisi AKP yanlısı
kimisi de karşı taraf dan!

yoksa benmi olayı henüz çakazlamadım:hmm

ancak sanırım belli ki Yönetimin bu konuda bazı çekinceleri/sıkıntıları var,ipin ucu kaçarsa diye!
o zaman hiç düşünmeyin kapatın gitsin,Anket filan gerekmez

Bu sefer de denetim bence ciddi zorlaşır,çünkü hangisi siyasi hangisi değil,işi gücü bırak
bunları denetle!

şimdi geldik işin daha da pratiğine Benzine 1 lira zam geldi,sonra Dolar 10 kağıda çıktı gibi
bir sürü şeyler oluyor bu memleket de yaw,sonra "siyaset yapma" diyen adamı döverler:haha
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

beyler ANKET nerede yaw??
yoksa bana anket manket filan yokmudur

bu arada ben hala SMS doğrulamasını beceremedim gitti
Anket sayfanın en üstünde abi

Geri
Üst Alt