Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Bütün sihiri bozmuş gafiller... "Mahmut deme" diye uyarıyor gafil... Ne desin? Şakir mi diyeydi...Büğünkü limon kumpasını duyan oldumu ?
Allah ayaklarına doladıkça bunlar azıyor.
Bütün sihiri bozmuş gafiller... "Mahmut deme" diye uyarıyor gafil... Ne desin? Şakir mi diyeydi...Büğünkü limon kumpasını duyan oldumu ?
Can abi forum tarihinde senin kadar sopa gösteren olmamıştırBu Forum belli AKP yi hiç sevmiyor,aleyhte yazanlara da gıcık oluyorlar,bunları şutlamak
içinde fırsat kolluyorlar,kural mural onay filan derken,açıkçası aba altından sopa gösteriyorlar![]()
Bu Forum belli AKP yi hiç sevmiyor,aleyhte yazanlara da gıcık oluyorlar,bunları şutlamak
içinde fırsat kolluyorlar,kural mural onay filan derken,açıkçası aba altından sopa gösteriyorlar![]()
Büğünkü limon kumpasını duyan oldumu ?
Konuya Anket eklendi. Lütfen katılım sağlayınız.
Bu bölümde konu,mesaj yazmak için belirli şart konulacak. (içeriği herkes görebilecek)AYRI ALAN ifadesi herkesin görüşüne açık mı olacak yoksa siyasi yazı yetkisi olanların göreceği bir bölüm mü olacak?
Ben gideyim mi? ?Bu bölümde konu,mesaj yazmak için belirli şart konulacak. (içeriği herkes görebilecek)
Anket evet çıkarsa şartları konuşmaya başlarız.
Sms onayı+Mesaj sayısı+Üyelik süresi şartlarını koşabiliriz. Amaç trolleri bu alandan uzak tutmak ve alanın kalitesini muhafaza etmek.
kusura bakma seni hesaba katmadıkBen gideyim mi? ?
Tam da eşyalarımı toplamış gidiyordum bir Umut oldunuz.Arka kapıdan alırız dükkana.![]()
Anket sayfanın en üstünde abiyaw burası TF veya DH değil ki,kim Trol ya da Fake v.s???
bu muhabbetlere katılan üyeler belli,kimisi AKP yanlısı
kimisi de karşı taraf dan!
yoksa benmi olayı henüz çakazlamadım
ancak sanırım belli ki Yönetimin bu konuda bazı çekinceleri/sıkıntıları var,ipin ucu kaçarsa diye!
o zaman hiç düşünmeyin kapatın gitsin,Anket filan gerekmez
Bu sefer de denetim bence ciddi zorlaşır,çünkü hangisi siyasi hangisi değil,işi gücü bırak
bunları denetle!
şimdi geldik işin daha da pratiğine Benzine 1 lira zam geldi,sonra Dolar 10 kağıda çıktı gibi
bir sürü şeyler oluyor bu memleket de yaw,sonra "siyaset yapma" diyen adamı döverler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
beyler ANKET nerede yaw??
yoksa bana anket manket filan yokmudur
bu arada ben hala SMS doğrulamasını beceremedim gitti