gercekrambo
Süper Üye
yaptıkları borçları kendi ceplerinden ödeseler sıkıntı yok. bizim cebe yüklenmeleri can sıkıyor.Borç yiğidin kamçısıdır!
yürü be koçum kim tutar seni
peki bu lafım kime???
bunundamı adı siyaset şimdi diye adam sorarım???
yaptıkları borçları kendi ceplerinden ödeseler sıkıntı yok. bizim cebe yüklenmeleri can sıkıyor.Borç yiğidin kamçısıdır!
yürü be koçum kim tutar seni
peki bu lafım kime???
bunundamı adı siyaset şimdi diye adam sorarım???
@Adem Helvacı Bence SMS onay şartı getirin, herkes rahatça siyaset yapsın.Ülke güllük gülistanlık ve biz durduk yere yorum yazıyoruz yani... Siyaset demiyorum çünkü herhangi bir siyasi parti veya oluşumu tasvip etmiyorum.Sitede siyaset konusu olsun mu olmasın mı diye başlık açıldı. Fakat konu direk siyasete kaymış.@Adem Helvacı Bence SMS onay şartı getirin, herkes rahatça siyaset yapsın.
Siyaset konuşulmasın demiyorum ki, SMS onaylı üyeler tartışsın diyorum. Böylelikle trolleri engellemiş oluruz. Neden SMS onaylı olmasından rahatsız oldunuz anlamadım.Ülke güllük gülistanlık ve biz durduk yere yorum yazıyoruz yani... Siyaset demiyorum çünkü herhangi bir siyasi parti veya oluşumu tasvip etmiyorum.
Rahatsız olduğumu nereden çıkardınız? Sms onayını yapmış biri neden rahatsız olsun?Siyaset konuşulmasın demiyorum ki, SMS onaylı üyeler tartışsın diyorum. Böylelikle trolleri engellemiş oluruz. Neden SMS onaylı olmasından rahatsız oldunuz anlamadım.
)

yaptıkları borçları kendi ceplerinden ödeseler sıkıntı yok. bizim cebe yüklenmeleri can sıkıyor.

Sitede siyaset konusu olsun mu olmasın mı diye başlık açıldı. Fakat konu direk siyasete kaymış.@Adem Helvacı Bence SMS onay şartı getirin, herkes rahatça siyaset yapsın.

Abi bildiğim kadarı ile ben de onaysımızmülen artık bu ikisine de(yukarıdaki 2 misal örneğinde olduğu gibi) inanalar varmıdır diye sorsam
valla ikisine de aynen inananlar çıkar
halbuki ülen o kadar değil diyebilecğeimiz bir sorun için bir takım insanlar doğrudur bu örnekler der!
bu kadarmı cahiliz yoksa bu kadarmı kendimizi bilmem ne sanıyoruz??
öyle adamlar var ki başlarına taş yağsa kalkıp,Kılıçdaroğlu yağdırdı diyecekler dir!
öyle tipler var ki onlar da buna sebeb olarak Reis beyi işaret edeceklerdir!
yaw şu SMS onayını ben yapamadım gitti![]()

İnanmasa da savunuyorlar ve bu durumda da münafık oluyorlar haberleri yok.ülen artık bu ikisine de(yukarıdaki 2 misal örneğinde olduğu gibi) inanalar varmıdır diye sorsam
valla ikisine de aynen inananlar çıkar![]()