Yanlış resimleri yüklemiş ya
Rumen kanallarından ikisi bunlar
Cevap lar için sağolun öneriler ışığında tekrar deneyeceğim?Eutelsat 5 dsec 2 de çıktı
digitürk pismanlik pesini birakmazlar simdiŞimdi benim anlamadığım nokta merkezi sistemde varsa ve merkezi sistemdeki tüm çanaklar dairelere aynı tek kablo ile geliyorsa nasıl oluyor da tuksat var diğerinde yayın yok?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada geçen ay aldığım vestel tv nin kampanyasıymis : 1 yıl ücretsiz Ailenin Yıldızı paketi Digiturk.
Çok güzel bir kampanya olmuş?
1 yıl süreyle deneme şansım olacak , internetten şimdiden dizileri izlemeye başladım, baya iyiymis içerik , çeşit anlamında.
1 yıl ücretsiz kullanım imkanı tanınmış bana, memnun kalmazsak devam etmeyizz hocam, hangi konuda pişman etti tedbirli olayım,digitürk pismanlik pesini birakmazlar simdi
Eyvallah hocam ben teşekkür ederim yardımlarınız için?,bu işlemi vestel tvde yapman hemen hemen zor gibi (gibisi fazla aslında) ,ben bir ara 7 dereceden frekansa ekleyerek trt kanallarını bulmuştum,yani kısaca vestel tvde 7 derece bana göre zor.bencede teraspy abimize teşekkür ederiz.uranüs arkadaşım sizede kolay gelsin.
sorun da orda zaten öyle bir secenegin yok mecbur devam edeceksin bi kere elini verdin kolunu kaptirdin1 yıl ücretsiz kullanım imkanı tanınmış bana, memnun kalmazsak devam etmeyizz hocam, hangi konuda pişman etti tedbirli olayım,
Ben odanın birinde tv plus kullanıyorum, d smart disinda tavsiye varsa dikkate alırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eyvallah hocam ben teşekkür ederim yardımlarınız için?
Hediyede sözleşme olmuyor sanıyorum sevgili Bratan,ama süre dolmadan habire ararlar ,ben süperonline telefonunu engellemiştim,arayamıyorlardı,ama arkadaşım çok çekti "istemiyorum" dedikçe fiyat indirmişlerdisorun da orda zaten öyle bir secenegin yok mecbur devam edeceksin bi kere elini verdin kolunu kaptirdin
1 sözlesmeyi iptal ettirmek istediginde önüne 100 tane sorun cikarirlar sözlesme iptalini gerceklestiremezsin dilekceyi faks cek, cihazi teslim et faks gelmedi bidaha cek vs vs...
2 hadi gerceklestirdin diyelim tekrar sözlesme yapman icin sabah gece dinlemez ararlar taciz ederler
3 hic birini yapmadin bir gün evine fatura gelir borclu cikarsin
4 coluk cocugunu ailenden birini kacirirlar tehdit ederler ( benim üyeligim sirasinda bu yoktu ama simdi baslamislardir diye tahmin ederek yaziyorum )