C
Crysis
Kayıtsız / Doğrulanmamış
URANÜS bey bir olumlu sonuç alabildinizmi digitürk yayınları için
Anlaşıldı hocam sanırım merkezi sistemdeki ayrıca 2.çanak ayarı bozulmuş belki bilmiyorum genelde hotbird 13[Gizli İçerik]
Yok hocam, uyducuyu çağırmak lazım galiba, ama daha fırsat olmadı ona da.
Show TV HD - A Spor HD
beIN Sports HD 2 Türkiye/Ticari HD/Taraftar 205 HD
beIN Sports HD 4 Türkiye/Ticari HD/Taraftar 207 HD
Haber Global HD - Boomerang Türkiye HD
Bu yazılanlar 2.canak için merkezi sistem
Eutelsat5 west(batı)uydusu belirtilen frekansta rümen TV yayını yoktur.sadece o frekansta bu uydu başka bir yayın bis paketi yaptıgı için ve TV de bu uydu taratıldığı için TV de yayın çıkmıştır.
flysata göre Rumen kanalları frekansZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.bu uydudadır.
Teraspy abimizin yazdıklarına ilaveten sadece bir düzeltme yaptım.Merkezi sistemde Digiturk cikmiyor
Evet dediğim gibi DT anteni takılı :) SAT C yerindeki çanak DT çanağıdır :oktavsiyeforumu.com
Hımm,ben çanak ayarının bozulacağını düşünmedim tabii, olabilir.Teraspy hocam, senin ve crysis hocamin yazdıklarından anladığım göre oturdum blokta Türksat dışındaki çanakların ayarlar ibozulmus, çünkü sadece 2 Rumen kanalı değil radyosuyla falan
toplam 16 Rumen kanalı çıkıyor ( hepsi Rumen mi emin değilim).
Multiswichte hotbird ve DT var görünüyor ancak dsec 2,3 ve 4 te sinyal alamadım, za Evd gelen DT servisi de kabloya bi cihaz takip test yaparak daireye DT yayınının tamamının gelmediğini ( eutelsat 7 yi kasteddi muhtemelen) baktirmami söylemişti.
Ben verilen frekansa göre 5 derece yazmıştım sevgili Crysis
Hımm,ben çanak ayarının bozulacağını düşünmedim tabii, olabilir.
Bu kadar kötü mü sıkmışlar vidaları ,o zaman yönetime söyle hatta dilekçe ver , DT çanağının ayarlanması için uyducu çağırsınlar,sen cebinden karşılama ücretini veya "ben eleman çağırayım,ücretini aidattan düşelim" dersin,aklıma başka birşey gelmiyor yoksa yazardım